NUK Unghiera pentru bebelusi


  • Margini usor rotunjte pentru a taia unghiile bebelusului cu usurinta si precizie
  • Design special pentru o prindere confortabila, putand fi tinuta sigur in mana
  • Simplu si usor de folosit datorita buclei pentru deget si a suprafetei antialunecare
  • Curat si igienic: unghiile taiate raman in maner
  • Design atractiv cu parti din otel inoxidabil

 

NUK Unghiera pentru copii, care te ajuta sa tai unghiile mici ale bebelusilor usor si sigur datorita buclei pentru deget si a marginilor rotunjite; culoare gri

In special in primele luni de viata, unghiile bebelusului cresc foarte repede si trebuie taiate in mod regulat. La inceput, unghiile bebelusului sunt foarte scurte si moi, fiind mai greu de le distins de patul unghial. Doar dupa 4-6 saptamani acestea sunt destul de mari ca sa fie taiate. Cu unghiera NUK, parintii pot taia unghiile bebelusului fara probleme: datorita designului special si a buclei pentru deget, aceasta poate fi tinuta ferm in mana, iar marginile rotunjite te ajuta sa tai unghiile cu usurinta si precizie. 

Sfaturi pentru taierea unghiilor

Cel mai bine este sa tai unghiile bebelusului atunci cand palma este deschisa. Pentru a face acest lucru, pur si simplu tine degetele micutului cu degetul tau mare. Unghiera NUK cu bucla pentru deget si prindere confortabila ofera o siguranta si mai mare, astfel incat parintii pot sa o tina sigur in mana si sa aiba mai mult control atunci cand o folosesc. Suprafata antialunecare previne alunecarea acesteia din mana in timpul taierii unghiilor. Mai mult decat atat, moasele recomanda taierea unghiilor atunci cand copiii dorm. Acest lucru evita agitarea copilului. Unghiile sunt mai moi si mai usor de taiat dupa baie. Unghiera NUK este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate.

Unghiera sau foarfeca pentru unghii?

Multi parinti se intreaba daca ar trebui sa foloseasca unghiera sau foarfeca pentru unghii. Ambele sunt potrivite pentru taierea unghiilor. Insa, este important ca acestea sa aiba margini rotunjite – ceea ce previne micile incidente care pot sa apara in timpul taierii unghiilor. Avantajul unghierei NUK: nu trebuie taiata imediat intreaga unghie. In special, la inceput, unghiile cresc foarte repede. Asa ca, nu este nimic obisnuit daca trebuie sa tai unghiile de cateva ori pe saptamana. Recipientul din maner este detasabil, fiind foarte usor de curatat si igienic.

NUK Unghiera pentru bebelusi – pentru o ingrijire simpla si delicata a unghiilor