NUK Termometru Flash pentru copii

  • Masoara temperatura fara a fi nevoie sa atingi fruntea copilului (masurare igienica)
  • Rapid si precis: masurarea temperaturii intr-o secunda
  • Alarma de febra imediata
  • Ecran digital
  • Folosire multipla: poate masura temperatura hranei bebelusului, a apei din cada sau temperatura camerei
  • 0 m+
 

NUK Termometru Flash pentru copii, functioneaza pe baza de infra-rosu, masurand temperatura intr-o secunda, fara a fi nevoie sa atingi fruntea copilului

Somnul este adesea cel mai bun medicament! Acest lucru este valabil si pentru bebelusi si copii mici. In cazul in care parintii trebuie sa masoare in mod regulat temperatura corpului bebelusului, chiar si in timpul noptii, trebuie sa faca asta usor si cu grija – fara sa-i trezeasca pe cei mici. Acest lucru este posibil cu termometrul Flash de la NUK, care masoara tempertaura in cateva secunde, fara a fi nevoie sa il atingi de fruntea bebelusului.

Masurare printr-un sistem non-contact – in cateva secunde si igienic

Termometrul pentru copii functioneaza pe baza unui senzor infrarosu. Acesta masoara temperatura fara a fi nevoie sa atingi fruntea bebelusului. Trebuie doar sa tii varful termometrului la distanta de 3 cm fata de frunte, iar temperatura va aparea pe ecranul digital intr-o secunda – in acest fel, parintii pot decide daca este necesara masurarea temperaturii cu un termometru calibrat pentru determinarea precisa a temperaturii. Foarte practic: la temperatura ridicata a copilului se aude un avertisment acustic. In comparatie cu alte metode de masurare a temperaturii, masurarea printr-un sistem non-contact este foarte igienica.

Folosire multipla 

Termometrul poate fi folosit atat pentru masurarea temperaturii corporale, cat si pentru masurarea temperaturii hranei bebelusului sau a apei din cada. De asemenea, acesta poate fi folosit si pentru masurarea temperaturii din camera.

Cu functie de memorare si mod silentios

Datorita functiei de memorare, cresterea temperaturii poate fi usor urmarita pe o perioada mai lunga de timp – pot fi memorate pana la 25 de valori. In modul silentios, toate semnalele sonore ale dispozitivului sunt dezactivate.

Bateria de litiu este inclusa, astfel incat dispozitivul poate fi utilizat imediat.

Termometrul NUK Flash pentru copii - masurarea temperaturii corporale nu a fost niciodata atat de simpla.

 Ce este “temperatura” sau “febra”?

Ambele cuvinte sunt folosite pentru a descrie starea de temperatura ridicata a corpului. 

Temperatura corpului:

Temperatura “normala” a corpului este de aproximativ 36,5 pana la 37 grade Celsius (echivalentul a 97,7 pana la 98,6 grade Fahrenheit). Cele mai mari valori ale temperaturii se inregistreaza seara devreme. Aceste valori pot fi diferite in functie de punctul de masurare (gura, axila, anus, ureche, tample, frunte).  

Daca starea copilului tau te ingrijoreaza, te rugam sa consulti un medic.

Cauze

Cauzele febrei pot fi raceala sau alte boli precum infectiile respiratorii, infectiile intestinale, hipertiroidismul sau alte infectii.

Simptome si diagnostic

Transpiratiile sau frisoanele indica o crestere a temperaturii corporale.