NUK Termometru de baie digital


  • Masoara temperatura rapid; ecranul LCD faciliteaza citirea temperaturii apei
  • Avertizare atunci cand temperatura este peste 39 ° C si sub 32 ° C; Interval de temperatura: 0-50° C
  • Este rezistent la apa si pluteste
  • Se opreste automat dupa utilizare
  • Forma draguta de stea, disponibil in diverse culori

  • 0 m+


NUK Termometru de baie digital, masoara temperatura apei; are alarma de temperatura

Multi bebelusi sunt adevarati iubitori de apa si abia asteapta timpul baitei – altii se obisnuiesc mai greu cu acest ritual. In ambele cazuri, exista un lucru extrem de important de care trebuie sa se tina cont: pentru ca o baie sa fie distractiva, temperatura apei trebuie sa fie potrivita! Pentru a sti daca apa este la temperatura potrivita pentru copilul tau, un termometru de baie este intotdeauna un ajutor la indemana.

Temperatura potrivita pentru distractie in timpul baitei

Cu termometrul digital de baie de la NUK, temperatura apei poate fi masurata rapid, sigur si usor. Senzorul de temperatura are contact direct cu apa, iar rezultatul poate fi citit pe ecranul LCD. Daca temperatura apei este peste 39° C, termometrul are o alarma vizuala: LED-ul din partea de sus a display-ului de temperatura va fi rosu, va clipi si va aparea cuvantul "HOT". Daca temperatura apei este de 32° C sau mai mica, va aparea mesajul "COLD". Dupa folosire, termometrul se opreste automat dupa o ora.

Culori atractive si un design creat special pentru copii

Culorile moderne ale termometrului digital fac ca momentele din baie sa fie foarte distractive. Fiind rezistent la apa, termometrul sub forma de stea poate fi pus direct in cada, pluteste la suprafata si ofera copiilor multa bucurie.

Accesorii

Termometrul digital NUK vine cu o baterie de litiu (CR2032).

NUK Termometru de baie digital - pentru distractie in timpul baitei