Biberon NUK Disney Classics First Choice Plus, 300ml cu tetina

  • Tetina moale, din silicon, potrivita pentru maxilar, varsta 6-18 luni, gaura M (pentru formule de lapte)
  • Testat clinic*: ideal pentru hranirea cu biberonul sau alaptarea la san
  • Ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare imbunatatit
  • Fabricat din polipropilena de inalta calitate, contine 300 ml, fara BPA
  • NUK Disney Classics editie limitata
  • 6-18 m


Biberon din PP NUK Disney Classics First Choice+ , 300ml, tetina din silicon, varsta 6-18 luni, M

Disney Classics ca oaspeti ai NUK

In acest an, NUK te duce pe tine si pe micutul tau intr-o calatorie foarte speciala: in zonele cu paduri intinse si arenele de circ colorate, unde vei descoperi personajele Disney Bambi si Dumbo, care sunt iubite in intreaga lume. Ilustratiile micului elefant cu urechi mari si a caprioarei incanta lumea produselor NUK. Porniti alaturi de noi in aceasta aventura si experimentati momente de neuitat cu produsele NUK si designul dragut cu cele doua animalute minunate de la Casa Disney. Pentru copii, personajele adorabile vor deveni rapid companionii loiali, in timp ce si parintii isi vor aminti de fiecare data de eroii lor din copilarie. Exploreaza lumea plina de fantezii a lui Bambi si Dumbo alaturi de comoara ta!

Cea mai naturala tetina pentru bebelusul tau

Timp de multi ani, NUK First Choice a fost prima alegere pentru hranirea bebelusului cu biberonul. Cu NUK First Choice+ am reusit sa ne apropiem si mai mult de natura - pentru o dezvoltare sanatoasa a maxilarului si o senzatie similara cu cea la sanul mamei.

Este naturala si are forma potrivita pentru maxilar

Forma speciala NUK este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii. Lasa limbii si maxilarului bebelusului suficient spatiu pentru miscari naturale, ca si cum ar suge la sanul mamei.

 

Natürlich und kiefergerecht

Moale ca sanul mamei

Cu noua sa zona moale, tetina din silicon se potriveste perfect pe palatul gurii bebelusului - creand o senzatie naturala in timp ce bea.

So weich wie möglich

Ajuta la prevenirea colicilor

Sistemul de ventilare anticolici creeaza un flux natural, astfel incat bebelusul sa poata bea intr-un mod relaxat, fara a inghiti aer.

 

Beugt Koliken vor

Testat clinic
Datorita formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptata de copii. Astfel, este special adaptata atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati la san.*

Biberon din polipropilena usoara si rezistenta:

Datorita formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptata de copii. Astfel, este potrivita atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati.

* Studiu stiintific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6.  

Biberon NUK Disney Classics First Choice+  – pentru a potoli setea micilor exploratori.