NUK Cana Disney Classics Kiddy, 300ml, cu tetina de formare

  • Tetina de formare din material sintetic rezistent (polipropilena), care face fata micilor dinti
  • Ventilul anticurgere face bautul din cana mult mai simplu
  • Include capac protector si clips practic
  • Fara BPA, pentru copiii de peste 12 luni
  • Editie limitata


NUK Cana Disney Classics Kiddy, 300 ml, tetina de formare dura, anticurgere, varsta 12 luni+

Disney Classics ca oaspeti ai NUK 

NUK te duce pe tine si pe micutul tau intr-o calatorie foarte speciala: in zonele cu paduri intinse si arene de circ colorate, unde poti sa descoperi personajele Disney Bambi si Dumbo, care sunt iubite in intreaga lume. Ilustratiile micului elefant cu urechi mari si ale caprioarei incanta lumea produselor NUK. Porniti alaturi de noi in aceasta aventura si experimentati momente de neuitat cu produsele NUK si designul dragut al celor doua animalute minunate de la Casa Disney. Pentru bebelusi, personajele adorabile vor deveni rapid companionii loiali, in timp ce si parintii isi vor aminti de fiecare data de eroii lor din copilarie. Exploreaza lumea plina de fantezie a lui Bambi si Dumbo alaturi de comoara ta!

Cana NUK Kiddy: face fata micilor dinti

De indata ce copiilor le ies primii dinti, le place sa-i foloseasca! Acesta este motivul pentru care cana NUK Kiddy are o tetina de formare fabricata dintr-un material sintetic rezistent (polipropilena). Acesta poate rezista micilor dinti si este deosebit de durabil. Cana NUK Kiddy are un volum de 300ml pentru copiii cu adevarat insetati, in timp ce datorita formei conturate, aceasta poate fi tinuta usor in mana.

Pentru o curatare completa si simpla, poti sa indepartezi cu usurinta ventilul anticurgere din partea superioara. Cana si  componentele acesteia pot fi spalate si in masina de spalat vase.

Cana Kiddy este compatibila cu toate produsele din gama NUK First Choice. Nu este nicio problema daca o folosesti cu oricare dintre capacele NUK First Choice. Astfel, cana poate “creste” odata cu abilitatile copilului tau.

Cana NUK Kiddy  - 100% distractie pentru copiii de peste 12 luni.