Castron NUK Disney Mickey


  • Ideal pentru hranire si pentru invatarea copilului sa manance singur
  • Usor de tinut in mana datorita marginii late
  • Baza din TPE anti-alunecare asigura stabilitate; fabricat din polipropilena de inalta calitate
  • Poate fi curatat in masina de spalat vase si, de asemenea, poate fi folosit si in cuptorul cu microunde
  • Potrivit pentru copiii de peste 6 luni

  • 6 m+
 

Invata sa manance intr-un mod usor – cu ajutorul castronului NUK Disney Mickey

De la bebelus la copil – de la hrana sub forma lichida, la mancare solida delicioasa. Odata cu cresterea si dezvoltarea copiilor, va creste si pofta acestora de mancare. De acum, hrana sub forma lichida nu mai este de ajuns, asa ca, trebuie sa introduci in meniu produse suplimentare! Castronul NUK Disney Mickey te ajuta sa-ti hranesti copilul si, de asemenea, sa il inveti sa manance singur, fara ajutorul tau. Baza castronului este din TPE, astfel incat acesta nu va aluneca si va avea o pozitie fixa pe masa. Datorita marginii late, castronul poate fi tinut usor in mana, iar luarea fructelor, legumelor sau a piureurilor din el va fi foarte usoara pentru copil. Castronul este fabricat din polipropilena de inalta calitate, iar baza castronului este din TPE foarte rezistent, hranirea copilului devenind o placere in fiecare zi. De aceea, cu noul castron de la NUK, poti sa pastrezi vasele de portelan in siguranta in dulap si, in acelasi timp, poti sa profiti de un start relaxat a unei noi etape din viata copilului tau.

Noul castron NUK cu un design dragut cu Mickey Mouse

Un alt aspect important al acestui castron: designul dragut si colorat cu Mickey Mouse, care face invatarea copiilor sa manance singuri si mai distractiva. Chiar daca este vorba de mic dejun, pranz sau cina, binecunoscutul personaj Disney se dovedeste a fi un partener care aduce veselie la fiecare masa si iti permite tie si copilului tau sa va aventurati in lumea magica Disney.

Castronul NUK Disney Mickey: poate fi folosit in cuptorul cu microunde si masina de spalat vase

La inceput, copiii mananca o cantitate putina de hrana solida. Astfel, ai nevoie de un recipient in care sa poti sa pastrezi mancarea ramasa, sa o reincalzesti mai tarziu si sa-I dai micutului sa manance. Castronul de la NUK este perfect pentru cuptorul cu microunde – ceea ce inseamna ca mancarea poate fi incalzita foarte repede, atunci cand burtica copilului incepe sa chioraie. De asemenea, castronul de la NUK poate fi curatat in masina de spalat vase.