NUK Cana Disney Mickey Sports 450ml, cu sistem push-pull


  • Volum 450 ml – ideala pentru sport si joaca
  • Cioc push-pull din silicon pentru o deschidere si inchidere simpla
  • Fabricata din polipropilena rezistenta, fara BPA
  • Cu capac protector transparent si clips practic
  • Editia NUK Disney Mickey Mouse

* In conformitate cu reglementarile aplicabile

  • 36 m+
 

NUK Cana Disney Mickey Sports, 450 ml, cioc push-pull din silicon, varsta 36 luni+

Ce le place copiilor sa faca cel mai mult? Sa exploreze lumea, desigur. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat le place sa petreaca mai mult timp afara, sa-si descopere puterile si abilitatile in timp ce se joaca sau fac sport. In aceste situatii este nevoie de o cana cu ajutorul caruia copiii mici sau “mari” pot sa isi potoleasca setea.

Cana NUK Sports are un volum de 450 ml si este companionul potrivit la joc sau sport. Datorita ciocului practic Push-Pull, aceasta poate fi deschisa si inchisa usor. Ciocul este fabricat din silicon transparent, rezistent si ingienic si poate fi curatat chiar si in masina de spalat vase. Folosind clipsul pratic, biberonul poate fi atasat la ghiozdan, astfel incat copiii activi pot sa aiba ambele maini libere pentru a se juca.

Cana este fabricata din polipropilena rezistenta, fara BPA si este compatibila cu toate produsele NUK First Choice. Aceasta completeaza renumita gama NUK First Choice si este solutia potrivita pentru copiii activi, cu adevarat insetati.

NUK Cana Sports - tine pasul cu energia copiilor!