Biberon NUK First Choice Plus, cu tetina din silicon

  • Tetina moale din silicon, potrivita pentru maxilar, varsta 0-6/6-18 luni
  • Testat clinic*: perfect pentru alternarea alaptarii la san cu hranirea cu biberonul
  • Ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare anticolici
  • Fabricat din polipropilena de inalta calitate, rezistent, fara BPA
  • Volum 150ml/300ml 
  • 0-18 m


Biberon NUK First Choice+ anticolici, 150ml, tetina din silicon, potrivita pentru maxilar, varsta 0-6 luni, orificiu mediu (formule de lapte), fara BPA

Cea mai naturala tetina pentru bebelusul tau
Timp de multi ani, NUK First Choice a fost prima alegere pentru hranirea bebelusului cu ajutorul biberonului. Cu NUK First Choice+ am reusit sa ne apropiem si mai mult de natura - pentru o dezvoltare sanatoasa a maxilarului si o senzatie de baut ca si la sanul mamei. 

Forma naturala potrivita pentru maxilar
Forma speciala NUK este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii. Aceasta lasa limbii si maxilarului suficient spatiu de miscare in timp ce bebelusul suge.

Natürlich und kiefergerecht

Moale ca sanul mamei
Cu noua zona moale, tetina din silicon se potriveste perfect pe palatul gurii bebelusului – si creeaza o senzatie naturala in timp ce bea.

So weich wie möglich

Ajuta la prevenirea colicilor
Sistemul de ventilare anticolici creeaza un flux natural, astfel incat bebelusul sa poata bea intr-un mod relaxat, fara a inghiti aer.

Beugt Koliken vor

Testat clinic*
Datorita formei sale naturale, tetina NUK este acceptata de bebelusi. Acest lucru inseamna ca tetina este potrivita atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati la san.

Biberon fabricat din polipropilena usoara si rezistenta

Datorita gatului extralarg al biberonului NUK First Choice, acesta poate fi umplut si curatat cu usurinta.  Forma conturata a biberonului se potriveste perfect in mana, iar baza lata ii ofera stabilitate.

* Studiu stiintific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6.