Biberoane NUK First Choice Plus – Set pentru fete

  • 3x biberoane NUK First Choice+, din polipropilena de inalta calitate, 300ml, fara BPA*
  • Tetina moale din latex, potrivita pentru maxilar, dimensiune 0-6 luni M (mediu pentru formule de lapte)
  • Testat clinic**: pentru o combinare optima a hranirii cu biberon cu alaptarea la san
  • Ajuta la prevenirea colicilor: sistem anticolici imbunatatit
  • Editie limitata

*In conformitate cu reglementarile aplicabile.

  • 0-6 m
 

Set de biberoane NUK First Choice+ pentru fete, anticolici, (3 per pachet), editie limitat, 300ml, tetina din silicon pentru 0-6 luni, orificii medii (pentru formule de lapte)

Cu noua editie limitata NUK, bebelusul tau va fi chiar mai dragut decat inainte: Designul este facut pentru adevarate dragalasenii! Cele trei culori diferite ale inelului surub se potrivesc perfect cu designul. Odata cu cresterea copilului, se dezvolta si biberonul: biberonul se potriveste cu toate celelalte tetine din gama NUK First Choice.

Cea mai naturala tetina pentru bebelusul tau

Timp de multi ani, NUK First Choice a fost prima alegere pentru hranirea bebelusului cu ajutorul biberonului. Cu NUK First Choice+ am reusit sa ne apropiem si mai mult de natura - pentru o dezvoltare sanatoasa a maxilarului si o senzatie similara cu cea la sanul mamei.

Este naturala si are forma potrivita pentru maxilar
Forma speciala NUK este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii. Lasa limbii si maxilarului bebelusului suficient spatiu pentru miscari naturale, ca si cum ar suge la sanul mamei. 

Natürlich und kiefergerecht

Moale ca sanul mamei
Cu noua zona moale, tetina din silicon se potriveste perfect pe palatul gurii bebelusului – si creeaza o senzatie naturala in timp ce bea.

So weich wie möglich

Ajuta la prevenirea colicilor
Sistemul de ventilare anticolici creeaza un flux natural, astfel incat bebelusul sa poata bea intr-un mod relaxat fara a inghiti aerul.

Beugt Koliken vor

Testata clinic**
Datorita formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptata de copii. Astfel, este potrivita atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati la san.

Biberon fabricat din polipropilena usoara si rezistenta la socuri
Gatul extralarg al biberoanelor NUK First Choice le face sa fie usor de umplut si curatat. Datorita formei conturate, biberonul poate fi tinut in siguranta, iar baza lata ii ofera stabilitate.

Set de biberoane NUK First Choice + - practice, elegante si compatibile!

 

** Studiu stiintific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: