Biberon NUK First Choice Plus Disney Winnie the Pooh, 300ml, cu tetina


 • Testat clinic: perfect pentru alternarea alaptarii la san cu hranirea cu biberonul
 • Tetina moale din silicon, potrivita pentru maxilar, varsta 6-18 luni, gaura medie pentru formule de lapte
 • Ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare anticolici
 • Usor de umplut si curatat: gat extralarg
 • Fabricat din polipropilena de inalta calitate, fara BPA, volum 300ml
 •  Motive cu Disney Winnie the Pooh

 • 6-18 m


Biberon NUK First Choice Plus Disney Winnie the Pooh, 300ml, tetina din silicon perfecta pentru maxilar, varsta 6-18 ani, fara BPA

Viata alaturi de un copil devine colorata si trebuie sa fii pregatit sa experimentezi aventuri neasteptate in fiecare zi. Astfel, ar fi bine sa ramaneti relaxati si veseli pe toata aceasta perioada! Un model de urmat in aceste situatii este Winnie the Pooh: el face fata oricarei aventuri si are intotdeauna o dispozitie buna. Winnie the Pooh si prietenii sai apar acum si pe biberoanele NUK First Choice+, cu un design nou si modern.

Cea mai naturala tetina pentru bebelusul tau

Timp de multi ani, NUK First Choice a fost prima alegere facuta de catre mame pentru hranirea bebelusului cu biberonul. NUK First Choice+ a reusit sa se apropie si mai mult de natura – pentru dezvoltarea maxilarului intr-un mod sanatos si o senzatie naturala  pe care bebelusul o are atunci cand bea, ca si cum ar fi la sanul mamei.

 • Forma corecta si naturala pentru bebelus

  Forma speciala NUK este modelata dupa mamelonul mamei in timpul alaptarii. Aceasta tetina lasa limbii si maxilarului suficient spatiu de miscare in timp ce suge.

Natürlich und kiefergerecht

 • Moale ca sanul mamei

  Cu noua sa zona moale, tetina din silicon se potriveste perfect pe palatul gurii bebelusului - creand o senzatie naturala in timp ce bea.

So weich wie möglich

 • Ajuta la prevenirea colicilor

  Sistemul de ventilare anticolici creeaza un flux natural, astfel incat bebelusul tau poate bea intr-un mod relaxat, fara sa inghita aer.

Beugt Koliken vor

 • Testat clinic**

  Datorita formei sale deosebit de naturale, tetina NUK este acceptata de majoritatea copiilor. Astfel, este special adaptata atat pentru bebelusii care sunt hraniti cu biberonul, cat si pentru cei care sunt alaptati la san.*

Biberon din polipropilena, usor si transparent:

Gatul biberonului extralarg face umplerea si curatarea foarte usoara. Forma conturata a biberonului se potriveste perfect in mana, iar baza lata ii ofera stabilitate.  

Un alt aspect special al acestui biberon este designul cu Winnie the Pooh, care este cel mai bun prieten pe care ti l-ai putea dori. Si nu doar Piglet, Tigger si Eeyore gandesc asa – toti copiii din lume cred asta. Asadar, ar fi foarte bucurosi sa-i gaseasca pe Winnie the Pooh si prietenii sai pe aceste biberoane.

* Studiu stiintific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6.