NUK First Choice Plus Set din sticla


  • 2 biberoane NUK First Choice+, din sticla, 120ml, tetina din latex, 0-6 luni, gaura mica, fara BPA 
  • 2 biberoane NUK First Choice+, din sticla, 240ml, tetina din latex, 0-6 luni, gaura medie, fara BPA
  • inel de insurubare 
  • cutie alba pentru 6 biberoane NUK First Choice+
  • ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare imbunatatit 


*In conformitate cu reglementarile aplicabile

  • 0-18 m
 

NUK First Choice Plus Set de sticla Starter, include 4 biberoane, tetine din latex si cutie pentru biberoane, varsta 0-6 luni

Un bebelus aduce multa bucurie intr-o casa, insa sunt atatea lucruri de organizat, incat chiar si inainte de nastere parintii se intreaba care sunt lucrurile de care au nevoie. Setul de sticla NUK First Choice Plus este perfect si iti ofera tot ce ai nevoie pentru inceput. Setul contine o cutie pentru depozitarea a pana la 6 biberoane NUK First Choice+ sau alte biberoane NUK. Cutia este facuta din polipropilena, un material sintetic, usor si rezistent.

Setul contine 4 biberoane din sticla NUK First Choice Plus, cu un design simplu si volume diferit: 2 biberoane de 120ml si 2 biberoane de 240ml. Avantajele biberoanelor de sticla sunt pe cat de variate, pe atat de convingatoare: sunt rezistente, igienice, ecologice si usor de curatat. Datorita inelului de insurubare, biberoanele pot fi deschise si inchise cu usurinta, in timp ce gatul larg le face sa fie usor de umplut si curatat.

Fiecare biberon NUK First Choice+ din set vine cu o tetina de latex NUK, care este potrivita pentru maxilar si ofera o senzatie familiara bebelusilor, ca si cum ar fi alaptati la sanul mamei. Sistemul de ventilare anticolici NUK reduce riscul de aparitie a colicilor, bebelusul tau inghitand mai putin aer in timpul hranirii. Toate biberoanele din sticla NUK First Choice+ se potrivesc in perioada de alaptare si “cresc” odata cu copilul tau, acestea putand fi combinate si cu alte capace si tetine NUK First Choice. 

Cele 4 biberoane vin intr-o cutie practica, care poate fi utilizata pentru depozitarea, scurgerea sau transportarea a pana la 6 biberoane si alte accesorii.

Cadoul ideal pentru parinti:

Setul de sticla NUK First Choice+ Starter pentru primele etape din viata bebelusului tau.