NUK First Choice Plus Set din sticla


  • 2 biberoane NUK First Choice+, din sticla, 120ml, tetina din latex, 0-6 luni, gaura mica, fara BPA 
  • 2 biberoane NUK First Choice+, din sticla, 240ml, tetina din latex, 0-6 luni, gaura medie, fara BPA
  • li>inel de insurubare 
  • cutie alba pentru 6 biberoane NUK First Choice+
  • ajuta la prevenirea colicilor: sistem de ventilare imbunatatit 


*In conformitate cu reglementarile aplicabile

  • 0-18 m
 

NUK First Choice Plus Set de sticla Starter, include 4 biberoane, tetine din latex si cutie pentru biberoane, varsta 0-6 luni

Un bebelus aduce multa bucurie intr-o casa, insa sunt atatea lucruri de organizat, incat chiar si inainte de nastere parintii se intreaba care sunt lucrurile de care au nevoie. Setul de sticla NUK First Choice Plus este perfect si iti ofera tot ce ai nevoie pentru inceput. Setul contine o cutie pentru depozitarea a pana la 6 biberoane NUK First Choice+ sau alte biberoane NUK. Cutia este facuta din polipropilena, un material sintetic usor si rezistent.

Setul contine 4 biberoane din sticla NUK First Choice+ cu un design simplu si volum de umplere diferit: 2 biberoane de 120ml si 2 biberoane de 240ml. Avantajele biberoanelor de sticla sunt pe cat de variate, pe atat de convingatoare: sunt rezistente, igienice, ecologice si usor de curatat. Datorita inelului de insurubare, biberoanele pot fi deschise si inchise cu usurinta in timp ce gatul larg le face sa fie usor de umplut si curatat.

Fiecare biberon NUK First Choice+ din set vine cu o tetina de latex NUK care este potrivita pentru maxilar si ofera bebelusilor o senzatie familiara bebelusilor, ca si cum ar fi alaptati la sanul mamei. Sistemul de ventilare anticolici NUK reduce riscul de aparitie a colicilor, bebelusul tau inghitand mai putin aer in timp hranirii. Toate biberoanele din sticla NUK First Choice+ se potrivesc atat pe perioada alaptarii, cat si pe perioada hranirii cu ajutorul biberonului si “cresc” odata cu copilul tau, acestea putand fi combinate si cu alte tetine NUK First Choice si capace. 

Cele 4 biberoane vin intr-o cutie practica de plastic care poate fi utilizata si acasa pentru depozitarea, scurgerea sau transportarea a pana la 6 biberoane si alte accesorii.

Cadoul ideal pentru parinti:

Setul de sticla NUK First Choice+ Starter pentru primele etape din viata bebelusului tau