Biberon de tranzitie NUK First Choice, 150ml

  • Face trecerea mai usoara la baut fara ajutorul tau
  • Tetina de formare din silicon moale, anticurgere, pentru copiii de la 6-18 luni
  • Manerele ergonomice pot fi tinute ferm in mana
  • Biberon din polipropilena, volum de 150ml, fara BPA
  • NUK Editia Fotbal
  • 6-18 m


Must-Have pentru micii fani ai fotbalului – NUK Editia-Fotbal

NUK incanta fanii mici si mari ai fotbalului cu un design din lumea fotbalului care se regaseste pe anumite produse NUK. Nu conteaza daca micutul merge cu mama sau tata pe un teren de fotbal sau pe o arena - un astfel de produs nu poate lipsi de niciunde si se potriveste perfect cu imbracamintea micilor fani.

Biberon de tranzitie NUK First Choice 

Cand bebelusii devin copilasi, biberonul de tranzitie NUK First Choice il ajuta pe copil sa invete sa bea singur, fara ajutorul tau. Biberonul are o tetina de formare din silicon, care este moale si nu permite scurgerea. Sistemul de ventilare integrat echilibreaza presiunea din sticla si ajuta la prevenirea colicilor, datorita faptului ca micutul inghite mai putin aer.

Cu tetina de formare din silicon

Tetinele de formare din silicon de la NUK sunt fabricate dintr-un material de inalta calitate. Materialul de silicon transparent este usor de curatat si este foarte rezistent la caldura. Nu contine substante nocive, poate fi fiert, este inodor, transparent si are o suprafata neteda – toate caracteristicile importante pentru o tetina.

Poate fi tinut usor in mana
Datorita manerelor care au o forma ergonomica, micutii pot tine biberonul ferm in mana.

Usor de curatat si perfect pentru prepararea hranei copilului

Biberonul de 150ml din material sintetic este facut din componente First Choice incercate si testate, cum ar fi deschiderea extralarga, inelul de insurubare, discurile de inchidere si capacul de protectie.  

Biberonul de tranzitie NUK First Choice poate fi combinat cu toate celelalte articole din gama NUK First Choice.