NUK Cana Kiddy 300ml, cu tetina de formare


  • Tetina de formare din material sintetic rezistent (polipropilena), care face fata micilor dinti, fara BPA 
  • Ventilul anticurgere il ajuta pe copil sa bea mult mai simplu
  • Extrem de rezistenta, durabila, fabricata din polipropilena, volum de 300ml
  • Include capac protector si clips practic
  • Disponibila in mai multe tipuri de design

  • 12 m+


NUK Cana Kiddy, tetina din material sintetic rezistent, 300 ml, anticurgere, varsta 12 luni+

De indata ce copiilor le ies primii dinti, le place din ce in ce mai mult sa-i foloseasca! Acesta este motivul pentru care cana NUK Kiddy are o tetina fabricata dintr-un material sintetic rezistent (polipropilena). Aceasta face fata micilor dinti si este deosebit de durabila. Cana Kiddy NUK are un volum de 300 ml si este perfecta pentru copiii cu adevarat insetati. Datorita formei sale conturate, cana poate fi tinuta usor in mana. Materialul transparent permite parintilor sa vada tot timpul cat au baut micutii lor si daca trebuie sa reumple cana.

Pentru o curatare completa si simpla, poti sa indepartezi cu usurinta ventilul anticurgere din partea superioara. Cu o imbinare flexibila in partea de sus, capacul nu poate fi pierdut. Cana si componentele acesteia pot fi curatate si in masina de spalat vase.

Cana Kiddy este compatibil cu toate produsele din gama NUK First Choice. Poate fi folosita cu oricare dintre capacele NUK First Choice si astfel, cana poate “creste” odata cu abilitatile copilului tau.

NUK Cana Kiddy - 100% distractie pentru copiii de peste 12 luni atunci cand beau singuri dintr-o cana.