NUK Nature Sense Recipient pentru laptele matern si adaptor pentru pompa de san

  • Recipient pentru laptele matern All-in-one: extragere, stocare, incalzire si hranire; nu este transmisibil
  • Poate fi folosit cu toate tipurile de tetine NUK NATURE SENSE
  • Include adaptor pentru conectarea pompelor de san la biberoanele NUK NATURE SENSE
  • Potrivite si pentru stocarea piureului
  • Recipient pentru stocarea laptelui, din polipropilena de inalta calitate, inel de insurubare si discuri de etansare din silicon, fara BPA, 2 per pachet
  • 0 m+
 

Recipient pentru stocarea laptelui matern NUK NATURE SENSE, cu adaptor pentru pompa de san, All in One, 150ml, 2 per pachet

In primele luni de viata, mamele sunt foarte ocupate cu micutii lor. Jocuri, giugiuleli si, din cand in cand, o plimbare scurta. Pentru ca mamele sa poata sa-si ia o pauza de relaxare, solutia simpla si usoara este extragerea laptelui. Noul recipient pentru lapte matern NUK NATURE SENSE este solutia all-in-one pe care o poti folosi nu numai pentru a extrage laptele sanatos si nutritiv pentru bebelusul tau, dar si pentru a pastra laptele, a pregati hrana si chiar a-l hrani pe bebelus.

Caracteristica speciala a noului recipient pentru lapte matern de la NUK: adaptorul integrat pentru pompa de san iti permite sa extragi cu usurinta laptele direct in recipient cu ajutorul unei pompe de san manuale sau a unei pompe electrice de san de la NUK* fara a fi nevoie sa il muti intr-un alt recipient. Discul practic de etansare din silicon impiedica scurgerea lichidului si asigura transportarea sau depozitarea in siguranta. Datorita capacului din silicon antialunecare, recipientele pentru laptele matern pot fi asezate unele peste altele, fara ca acestea sa cada. Atunci cand burtica bebelusului tau chioraie, ai mancarea gata pregatita pentru a-l hrani si, impreuna cu tetinele NUK NATURE SENSE compatibile cu recipientul, nu numai ca burtica bebelusului tau va fi satisfacuta, dar acesta va putea de asemenea sa bea cu un flux natural si placut.

*Cu exceptia pompei manuale pentru san NUK Soft & Easy.

NUK Recipient pentru stocarea laptelui: pentru mai multa libertate in perioada de alaptare

Ca mama, recipientul NUK NATURE SENSE pentru laptele matern iti va permite sa te bucuri de o mai mare independenta in perioada de alaptare si sa creezi spatiul de relaxare de care ai nevoie din cand in cand pentru a-ti incarca bateriile. Copilul tau va primi in continuare toate substantele nutritive care se gasesc in laptele matern. Descopera caracteristicile practice ale recipientelor noastre utile:

Extragerea laptelui: primul pas este extragerea laptelui. Adaptorul pentru pompa de san este deja integrat in acest pachet si poate fi utilizat impreuna cu pompele manuale sau electrice de san* de la NUK. De acum inainte, timpul de hranire este mai scurt, insa poti mentine in continuare productia naturala de lapte pentru a alapta in continuare.

*Cu exceptia pompei manuale pentru san NUK Soft & Easy.

Stocarea laptelui: Recipientele NUK NATURE SENSE pentru stocarea laptelui matern asigura pastrarea sigura si igienica a laptelui. Chiar si piureul de casa poate fi pastrat in aceste recipiente. Alimentele lichide pentru bebelusi se pastreaza in frigider pentru cateva zile. Inghetarea este, de asemenea, posibila si mentine laptele proaspat timp de pana la sase luni.

Pregatirea laptelui: cu ajutorul incalzitoarelor pentru hrana, incalzirea usoara a laptelui sau a piureului nu mai este o problema.

Hranirea: foloseste recipientele pentru lapte cu tetinele compatibile NUK NATURE SENSE. Suntem deosebit de mandri de aceasta inovatie, pentru ca, prin dezvoltarea acesteia, am ajuns mai aproape de natura ca oricand. Numeroasele orificii subtiri sunt modelate dupa canalele de lapte din sanul mamei. Acest lucru permite bebelusului tau sa se bucure de o senzatie complet familiara cand bea si, mai presus de toate, de un flux natural. Pentru hranirea cu lapte matern, iti recomandam marimea gaurii S.

(Tetinele NUK nu sunt incluse).

Sunt incluse:

  • 2 x Recipiente pentru lapte matern (150 ml fiecare)
  • 2 x Inele de insurubare si discuri de etansare din silicon
  • 1 x Adaptor pentru pompa de san

Cititi instructiunile de utilizare anexate.