Set de alaptare NUK Nature Sense

 • Set de alaptare NUK Nature Sense pentru extragerea si pastrarea laptelui matern, precum si pentru hranirea bebelusului; fara BPA
 • Pompa manuala pentru san NUK Jolie poate fi combinata perfect cu biberoanele NUK Nature Sense
 • Pompa manuala pentru san NUK Jolie, adaptor pentru pompa, recipient NUK Nature Sense pentru lapte matern 150 ml
 • 2 x biberoane NUK Nature Sense de 150 ml, din polipropilena cu tetine din silicon, marime S, 0-6 luni
 • 2 discuri de etansare cu silicon, 1 x inel de insurubare, discuri ultraabsorbante pentru san
 • 0 m+
 

Set de alaptare NUK Nature Sense, cu pompa manuala pentru san si biberoane NUK Nature Sense 

De indata ce tii bebelusul in brate pentru prima data, o sa fiti fermecata. O legatura speciala se creeaza intre tine si copil, mai ales atunci cand alaptezi, deoarece o parte din dragoste si substante nutritive importante sunt transmise copilului prin laptele matern. Cu toate acestea, ai nevoie si de o pauza, ai alte sarcini de zi cu zi sau chiar te  afli intr-un loc de joaca, ceea ce face ca alaptarea sa nu fie intotdeauna posibila in anumite situatii. Cu setul de alaptare NUK Nature Sense, puteti beneficia de o mai mare flexibilitate si libertate in timpul perioadei de alaptare. Setul include o pompa manuala pentru san NUK Jolie si biberoane NUK Nature Sense, astfel incat sa puteti extrage si depozita laptele matern. Setul este creat pentru mamele care nu doresc sa renunte la un stil de viata modern.

Extragere delicata - cu pompa manual NUK Jolie 

Cu pompa manuala NUK Jolie, extragerea laptelui matern este usoara, delicata si eficienta. Pentru a extrage laptele, pur si simplu impinge in jos maneta pompei care a fost proiectata ergonomic si este usor de manevrat. Aceasta maneta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a regla puterea de extragere. Perna moale pentru san ajuta si la extragere: aceasta stimuleaza fluxul de lapte si, in acelasi timp, ofera o senzatie placuta la atingere.

O combinatie perfecta: Pompa manuala pentru san NUK Jolie si biberoanele NUK Nature Sense 

In setul de alaptare NUK Nature Sense, pompa manuala pentru san NUK si biberoanele NUK Nature Sense fac combinatia perfecta. Cu ajutorul adaptorului practic pentru pompa de san, laptele poate fi extras direct in recipient, deci nu este nevoie sa il transferi in alt recipient. Discul practic de etansare cu silicon impiedica scurgerea lichidului si asigura transportarea sau pastrarea acestuia in siguranta. Piureul de casa poate fi, de asemenea, pastrat in acest recipient. Alimentele lichide pentru bebelusi se pastreaza in frigider pentru cateva zile. Inghetarea este, de asemenea, posibila si mentine laptele proaspat timp de pana la sase luni. In plus, fata de biberoanele NUK Nature Sense, pompa manuala NUK Jolie poate fi utilizata si cu biberoanele noastre First Choice.

Modelata dupa mamelonul mamei - tetina pentru biberonul NUK Nature Sense 

Impreuna cu recipientul pentru laptele matern, sunt incluse in setul de alaptare si doua biberoane NUK Nature Sense, de 150 ml. Orificiile subtiri au fost modelate dupa canalele de lapte din sanul mamei. Astfel, biberonul Nature Sense le permite bebelusilor sa se bucure de o senzatie familiara si de un flux natural atunci cand beau.

Tetina etralarga si flexibila permite bebelusului sa suga in mod natural, in timp ce ventilul inovator anticolici permite bebelusului sa bea lapte ca si cum ar suge de la sanul mamei si ajuta la prevenirea inghitirii aerului sau aparitiei disconfortului.

Varful etramoale este foarte flexibil si se adapteaza in gura bebelusului intr-un mod similar cu mamelonul.

Rezultatele testelor arata promitator: 92% dintre copii accepta tetina, 99% * dintre mame ar recomanda Nature Sense si altor mame, iar 98% * dintre moasele intervievate si pediatrii confirma senzatia similara cu cea a sanului mamei.

Poti sa faci schimb cu partenerul tau atunci cand este vorba de hranirea copilului: cu biberoanele NUK Nature Sense, tata poate, de asemenea, sa-l hraneasca si el pe bebelus cu pretiosul lapte matern.

*Studiu de Piata Independent, Germania 2016

 

In set sunt include:

 • 1 x pompa manuala pentru san, care include si recipient pentru laptele matern NUK Nature Sense cu adaptor pentru pompa de san
 • 2 x biberoane NUK Nature Sense
 • 2 discuri de etansare cu silicon
 • 1 x inel de insurubare
 • Pachet mostra cu 2 discuri ultraabsorbante pentru san