Set de alaptare NUK Nature Sense

 • Set de alaptare NUK Nature Sense pentru extragerea si pastrare laptelui matern, precum si pentru hranirea cu lapte; fara BPA
 • Pompa manuala pentru san NUK Jolie poate fi combinata perfect cu biberoane NUK Nature Sense
 • Pompa manuala pentru san NUK Jolie, Adaptor pentru pompa, Recipient pentru lapte matern NUK Nature Sense 150 ml
 • 2 x biberoane NUK Nature Sense de 150 ml, din polipropilena cu tetine de silicon S, 0-6 luni
 • 2 discuri de etansare cu silicon, 1 x inel de insurubat, discuri ultraabsorbante pentru san NUK
 • 0 m+
 

Setul de alaptare NUK Nature Sense, cu pompa manuala pentru san NUK si biberoane NUK Nature Sense 

De indata ce tineti bebelusul in brate pentru prima data, o sa fiti fermecati. O legatura speciala se creeaza intre mama si copil, mai ales atunci cand alaptezi, deoarece o parte din dragoste si substante nutritive importante sunt transmise copilului prin laptele matern. Amestecul necesar pentru o dezvoltare sanatoasa. Cu toate acestea, ca si mama pentru prima data, trebuie sa faceti o pauza, sa aveti alte sarcini de zi cu zi sau chiar sa va aflati la locul de joaca cu bebelusul, ceea ce face ca alaptarea sa nu fie intotdeauna posibila in anumite situatii. Cu setul de alaptare NUK Nature Sense, puteti beneficia de o mai mare flexibilitate si libertate in timpul perioadei de alaptare. Setul include o pompa manuala pentru san NUK Jolie si biberoane NUK Nature Sense, astfel incat sa puteti extrage si depozita laptele matern. Setul este creat pentru mamele care nu doresc sa renunte la un stil de viata modern.

Extragere fara efort si delicata - cu pompa manual NUK Jolie 

Cu pompa manuala NUK Jolie, extragerea laptelui matern nu doar ca este usoara, ci si delicata si eficienta. Pentru a extrage laptele, pur si simplu impingeti in jos maneta pompei care a fost proiectata ergonomic si este usor de manevrat. Aceasta maneta poate fi de asemenea utilizata pentru a regla puterea de aspiratie. Perna moale pentru san are o suprafata catifelata care ajuta si la extragere: aceasta stimuleaza fluxul de lapte si, in acelasi timp, ofera o senzatie placuta la atingere.

O combinatie perfecta: Pompa manuala pentru san NUK Jolie si biberoanele NUK Nature Sense 

In setul de alaptare NUK Nature Sense, pompa manuala pentru san NUK si biberoanele NUK Nature Sense fac o combinatie perfecta. Cu ajutorul adaptorului practic pentru pompa de san, laptele poate fi extras direct in recipient, deci nu este nevoie sa il transferati in alt recipient. Discul practic de etansare cu silicon impiedica scurgerea lichidului si asigura transportarea sau pastrarea acestuia in siguranta. Piureul de casa poate fi, de asemenea, pastrat in acest recipient. Alimentele lichide pentru bebelusi se pastreaza in frigider pentru cateva zile. Inghetarea este, de asemenea, posibila si mentine laptele proaspat timp de pana la sase luni. In plus fata de biberoanele NUK Nature Sense, pompa manuala NUK Jolie poate fi utilizata si cu biberoanele noastre First Choice.

Modelata dupa mamelonul mamei - tetina pentru biberonul NUK Nature Sense 

Impreuna cu recipientul pentru laptele matern, sunt incluse in setul de alaptare si doua biberoane NUK Nature Sense, de 150 ml. Orificiile subtiri au fost modelate dupa canalele de lapte din sanul mamei. Astfel, biberonul Nature Sense le permite bebelusilor sa se bucure de o senzatie familiala atunci cand beau si de un flux natural.

Tetina etralarga si flexibila permite bebelusului sa suga in mod natural, in timp ce ventilul inovator anticolici permite de asemenea bebelusului sa bea lapte ca si cum ar suge de la sanul mamei fara nicio pauza si ajuta la prevenirea inghitirii aerului si aparitiei disconfortului.

Varful etramoale este foarte flexibil si se adapteaza in gura bebelusului intr-un mod similar cu mamemlonul.

Rezultatele testelor arata promitator: 92% dintre copii accepta tetina, 99% * dintre mame ar recomanda Nature Sense si altor mame, iar 98% * dintre moasele intervievate si pediatrii confirma senzatia similara cu cea a sanului mamei.

Poti sa faci schimb cu partenerul tau atunci cand este vorba de hranirea copilului: cu biberoanele NUK Nature Sense, tata poate, de asemenea, sa-l hraneasca pe cel mic cu pretiosul lapte matern.

*Studiu de Piata Independent, Germania 2016

 

In set sunt include:

 • 1 x pompa manuala pentru san NUK, care include si recipient pentru laptele matern NUK Nature Sense cu adaptor pentru pompa de san
 • 2 x biberoane NUK Nature Sense
 • 2 discuri de etansare cu silicon
 • 1 x inel de insurubare
 • Pachet mostra cu 2 discuri ultraabsorbante pentru san de la NUK

Te rugam sa citesti instructiunile de utilizare anexate.