NUK Cana Sports Editia Fotbal, 450ml, cu sistem Push-Pull

  • Volum de 450 ml – ideala pentru joc si sport
  • Sistem Push-Pull etans, din silicon, pentru o deschidere si inchidere usoara
  • Cu capac transparent si clips integrat
  • Din polipropilena rezistenta (PP), fara BPA
  • NUK Editia – Fotbal
  • 36 m+
 

Must-Have pentru micii fani ai fotbalului – NUK Editia-Fotbal

NUK incanta fanii mici si mari ai fotbalului cu un design din lumea fotbalului care se regaseste pe anumite produse NUK. Nu conteaza daca micutul merge cu mama sau tata pe un teren de fotbal sau pe o arena - un astfel de produs nu poate lipsi de niciunde si se potriveste perfect cu imbracamintea micilor fani.

NUK Cana Sports  – pentru cei cu adevarat insetati

Ce le place copiilor sa faca cel mai mult? Sa exploreze lumea, desigur. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat le place sa petreaca mai mult timp afara, sa-si descopere puterile si abilitatile in timp ce se joaca sau fac sport. In aceste situatii este nevoie de o cana cu ajutorul careia copiii mici sau “mari” pot sa isi potoleasca setea.

Cana NUK Sports are un volum de 450ml si este companionul potrivit la joc sau sport. Datorita sistemului practic Push-Pull, aceasta poate fi deschisa si inchisa usor. Este fabricata din silicon transparent, rezistent si ingienic si poate fi curatata chiar si in masina de spalat vase. Folosind clipsul practic, cana poate fi atasata la ghiozdan, astfel incat copiii activi pot sa aiba ambele maini libere pentru a se juca.

Cana este fabricata din polipropilena rezistenta, fara BPA si este compatibila cu toate produsele NUK First Choice. Aceasta completeaza renumita gama NUK First Choice si este solutia potrivita pentru copiii activi, cu adevarat insetati.

 Cana NUK Sports - tine pasul cu energia copiilor!