NUK        “Pentru ca aceasta viata mica
           este totul
                                in viata noastra.”

NUK. Intelege Viata.

Filozofia NUK – Intelege Viata

Intelegem viata – ce inseamna asta de fapt? La NUK, inseamna sa tinem o legatura stransa cu expertii, care sunt importanti pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului: moase, medici, nutritionisti si, bineinteles, voi, parintii. Am copiat cele mai bune idei din natura: de ex. ca model pentru forma tipica a sezetei si a tetinei NUK am copiat forma mamelonului mamei in timpul alaptarii.

Cu toate acestea, in primul rand intelegerea vietii inseamna a fi constienti de nevoile celor care sunt cei mai importanti pentru noi: copiii. Cercetam diferitele lor stadii de dezvoltare, la fiecare varsta si ne imbunatatim in permanenta produsele. Toate produsele NUK se dezvolta unul din altul - astfel incat sa puteti fi intotdeauna siguri ca faceti ceea ce trebuie pentru copilul dumneavostra - chiar de la inceput. 

Intelegem copiii.

De la nastere, la gradinita

Understanding Children

Chiar daca numai ce s-au nascut, ei incearca deja sa ne spuna de ce au nevoie. Iar noi dorim sa intelegem care sunt nevoile lor, chiar din prima zi. Pentru ca nevoile copiilor la varsta de trei luni sunt diferite de cele ale copiilor de opt luni, care se lupta cu primul lor dinte. Doar daca examinam si intelegem complet fiecare etapa a dezvoltarii, putem gasi solutiile potrivite pentru nou-nascuti si copii. Produsele noastre se dezvolta unul din altul si cresc impreuna cu copilul - de la nastere la gradinita.

Si partea cea mai buna a muncii noastre este sa invatam cate ceva de la fiecare copil. De la fondarea companiei noastre, in 1956, peste 50 de milioane de copii s-au nascut in Germania si suntem incantati ca atat de multi parinti au avut si continua sa aiba incredere in produsele NUK.

Intelegem parintii.

Si rutina de fiecare zi devine brusc o aventura.

Understanding Parents

Copiii schimba totul in viata. Si noii parinti isi pun mii de intrebari noi. Noi stim asta si ne dorim sa ii sprijinim pe parinti in noul lor rol. Cu produse care ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copiilor si pot face viata de zi cu zi a parintilor mai usoara. Cu servicii utile. Cu postari care va ofera informatii utile si divertisment. Pe paginile noastre "Sfaturi" si "Ajutor" puteti gasi toate informatiile ordonate conform studiilor vietii, precum si interviuri cu experti, unde moasele, medicii si nutritionistii raspund celor mai frecvente intrebari ale dumneavoastra. Aveti personal o intrebare sau o sugestie? Atunci scrie-ne un email sau suna-ne. Datele noastre de contact le gasesti in partea de jos a fiecarei pagini NUK.

Intelegem Expertii.

Pana cand sunt cu totii de acord.

Understanding Experts

De la prima idee si pana la finalizarea unui produs NUK, noi ne luam suficient timp. Pentru ca ideea sa devina solutia perfecta pentru nou-nascut si mama. Si pentru ca moasele, pediatrii, dentistii, nutritionistii si, bineinteles, parintii stiu cel mai bine care sunt nevoile nou-nascutilor si copiilor, folosim cunostintele si experienta lor pentru a dezvolta noi produse si servicii, dar si atunci cand vrem sa le imbunatatim pe cele existente. Departamentul nostru de control al calitatii, se asigura ca produsele NUK ajung la raft la aceeasi calitate pentru care NUK a fost cunoscut de peste 60 de ani.

Intelegem Natura.

Esentialul brandului NUK

Understanding Nature

Natura ne ofera cele mai bune solutii si idei pentru dezvoltarea produselor noastre. Si noi ii acordam atentie: de exemplu, acum 60 de ani am descoperit ca mamelonul se potriveste perfect in gura nou-nascutului, atunci cand acesta suge la sanul mamei - si am utilizat asta ca model, dezvoltand prima tetina asimetrica. Are forma ortodontica, ajuta la dezvoltarea maxilarului si previne aparitia danturii strambe si a pozitiei defectuase a maxilarului. Prin urmare, tetinele si suzetele NUK calmeaza in egala masura atat pe nou-nascuti, ci si pe parinti.