It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Discuri pentru Sân Ultra-Absorbante NUK - 30 bucăți per pachet

  • Protejează pielea și hainele datorită stratului absorbant
  • Material foarte moale care permite aerisirea sânului
  • Prietenoase cu pielea
  • Cu formă optim creată și suprafață netedă și sunt prevăzute cu benzi adezive pentru fixare perfectă
  • 30 per pachet

Discuri pentru Sân Ultra-Absorbante NUK, strat absorbant, protecție sigură, prietenoase cu pielea, permit pielii să respire, 30 bucăți per pachet  

În perioada alăptării, între mamă și copil se creează o legătură specială. Pentru ca mamele să se poata concentra pe acele momente intime, discurile pentru sân au devenit un accesoriu foarte practic - protejează pielea și îmbrăcămintea între reprizele de alăptare. 

Discurile pentru Sân Ultra-Absorbante NUK au fost create special pentru a oferi mamelor, în fiecare zi, siguranța și confortul de care au nevoie în perioada de alăptare. Datorită stratului absorbant care are rolul de a reține lichidul, discurile sunt extrem de absorbante și oferă protecție atât pielii, cât și îmbrăcămintei. Sunt foarte prietenoase cu pielea, datorită materialelor din care sunt fabricate, au o suprafață netedă și permit pielii să respire. Discurile au o formă optimă, se mulează perfect pe sân și sunt aproape invizibile datorită materialului subțire din care sunt făcute. Discurile NUK sunt prevăzute cu o bandă adezivă, oferind o fixare sigură pe sutien. 

Discurile pentru Sân Ultra-Absorbante NUK - pentru protecție și confort, în fiecare zi.