It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Genius Color NUK

  • Inspirată de natură: tetina NUK seamănă cu mamelonul mamei în timpul alăptării
  • Datorită formei îmbunătățite, este mai delicată cu dinții: reduce presiunea asupra maxilarului și a dinților
  • Tetină cu vârf extra moale și zonă foarte plată
  • Gâtul tetinei este mai subțire și mai îngust
  • Se adaptează optim pe palatul gurii și îi oferă limbii mai mult spațiu pentru mișcări naturale
  • 2 per pachet
  • 0 - 18 m

Suzeta Genius Color NUK din silicon, formă îmbunătațită pentru maxilar, mai delicată cu dinții, 0-36 luni, 2 per pachet

Părinții pot alege cu încredere Genius NUK atunci cand aleg o suzetă pentru micuții lor. Aceasta satisface nevoia nativă a bebelușilor de a suge, îi calmează și îi relaxează. Când sug o suzetă, copiii efectuează un exercițiu foarte important pentru mușchii feței și ai maxilarului și, în plus, suzeta contribuie la o dezvoltare orală sănătoasă. Forma suzetei NUK a fost dezvoltată alături de medici experți și este supusă încontinuu unor noi optimizări. Până acum, am reușit să îmbunătățim forma NUK, care este potrivită pentru maxilar și să tranformăm Genius NUK într-o suzetă care este mult mai delicată cu dinții copilului.

Potrivire optimă

Vârful suzetei Genius NUK este foarte moale și se adaptează pe palatul gurii bebelușului, în cel mai bun mod posibil.

Mai mult spațiu

Partea plată oferă limbii mai mult spațiu pentru mișcări naturale. Datorită tranziției ușoare de la gâtul tetinei până la vârful acesteia, suzeta oferă copilului o senzație familiară și naturală.

Mai puțină presiune asupra dinților și a maxilarului 

Pentru a reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului, gâtul tetinei Genius NUK este mult mai subțire și mai îngust.

Materialul transparent din silicon este foarte ușor de curățat și rezistent la caldură. Nu conține substanțe nocive, poate fi fiert, este inodor, transparent și are o suprafață netedă. 

Genius NUK – suzeta pentru o dezvoltare orală sănătoasă.

Suzetele NUK sunt realizate 100% în Germania. Bineînțeles. fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.