It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Action NUK cu pai de băut, 230 ml, 12 luni+

  • Pentru copiii mai mari de 12 luni
  • Cu pai moale, blând cu palatul gurii și cu gingiile 
  • Prin răsucirea capacului, paiul de băut este ascuns în interiorul capacului 
  • Realizată din plastic rezistent (PP), fără BPA, 230ml
  • Din gama Cănilor Evolution NUK, disponibilă în culori diferite
  • from 12 m

Cana Action NUK. 230 ml, cu pai moale de băut, anti-curgere, de la 12 luni, fără BPA 

Cana Action NUK îl însoțește pe copilul cu vârsta mai mare de 12 luni, când devine mai activ, iar mișcarea și acțiunea sunt pe primul plan. Paiul moale este flexibil și este blând cu palatul gurii și cu gingiile. Datorită capacului ce se rotește, paiul dispare în capac. Această Cană NUK este prevăzută, de asemenea, cu un sistem de ventilare care asigură o curgere fără probleme.

Cana Action NUK - flexibilă și sigură în orice situație 

Cana Action NUK este realizată din materiale rezistente, de calitate superioară, 100% fără BPA, personalizate cu tematici simpatice. Toate componentele sunt ușor de curățat. Cana Action NUK este ușor de asamblat și dezasamblat. Forma cănii permite copiilor mici să o apuce cu ușurință: Cana Action NUK îi însoțește pe cei mici în aventurile zilnice. 

Cana de băut NUK este compatibilă cu toate elementele din gama Căni Evolution NUK. 

Cănile de băut NUK: înveți ușor să bei, în 3 moduri 

Să învețe să bea singur este unul dintre cei mai importanți pași în dezvoltarea unui bebeluș și este o adevărată provocare pentru că necesită răbdare și exercițiu.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat Cănile Evolution NUK: trei căni de băut NUK, care pot fi echipate cu diferite capace și astfel pot crește odată cu copilul. Fiecare capac este conceput pentru a se potrivi cu o etapă de învățare diferită și poate fi schimbat fără efort, pe măsură ce abilitățile bebelușului cresc.

Toate cele trei capace sunt 100% anti-curgere și sunt incluse în Setul Căni Evolution All-in-1 NUK: Descoperă cana care crește împreună cu cel mic!

Cana Action NUK: Înveți să bei în acțiune 

---

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Paiele nu sunt potrivite pentru un copil sub 6 luni. Cănile și ciocurile de băut NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.