It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Active NUK cu tetină, 300 ml, 12 luni+

  • Volum de 300 ml, pentru copiii mai mari de 12 luni 
  • Tetină din silicon cu zonă moale integrată
  • Anti-curgere, pentru momentele când sunteți afară
  • Cana este realizată din material ușor și rezistent (PP), fără BPA 
  • Compatibilă cu accesoriile pentru biberoane din gama First Choice NUK
  • from 12 m

Cana Active NUK cu tetină moale din silicon, 300 ml, anti-curgere, cu clips practic, 12 luni+, fără BPA, 1 bucată 

Este de necrezut cât de mult învață copiii doar într-un an. Însă, să nu uităm că cei care sunt mai activi, au nevoie și de mai multe lichide. Cana Active de la NUK este ideală pentru copiii activi. Cu un volum de 300 ml, această cană este perfectă pentru copiii cu adevărat însetați. Datorită tetinei anti-curgere din silicon, aceasta este companionul perfect atunci când ieșiți afară. Sistemul de Ventilare NUK face parte din tetină, care are, de asemenea, integrată și o zonă moale. Cana este fabricată din polipropilenă (PP) extrem de rezistentă. Capacul transparent de protecție ajută la menținerea tetinei curate.

Clips-ul practic permite atașarea Cănii Active NUK la geantă sau pantaloni, de exemplu. La fel ca și în cazul celorlalte produse NUK First Choice, cana poate fi folosită cu sau fără alte articole din gama NUK First Choice. Astfel, poți schimba ușor și rapid tetinele în funcție de vârsta copilului. 

Pentru copiii activi:

Cana Active NUK – ideală pentru momentele când ieșiți afară.

 

Cănile NUK sunt conforme cu standardul european de siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru utilizare viitoare. Cănile și ciocurile NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.