It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Unghieră pentru copii NUK

  • Cu margini rotunjte pentru a tăia unghiile bebelușului cu ușurință și cu precizie
  • Prindere sigură și comodă prin design-ul special
  • Simplu și ușor de folosit datorită buclei pentru deget și a suprafeței anti-alunecare
  • Procedeu curăt și igienic: unghiile tăiate rămân în mâner
  • Design atractiv, cu părți din oțel inoxidabil

Unghiera pentru copii NUK, care te ajută să tai unghiile mici ale bebelușilor cu ușurință și încredere datorită buclei pentru deget și a marginilor rotunjite; culoare gri

În primele luni de viață, unghiile bebelușului cresc foarte repede și trebuie tăiate în mod regulat. La început, unghiile bebelușului sunt foarte scurte și moi, fiind mai greu de le distins de patul unghial. Doar după 4-6 săptămâni, acestea sunt destul de mari ca să fie taiate. Cu unghiera NUK, părinții pot tăia unghiile bebelușului, fără probleme: datorită designului special și a buclei pentru deget, aceasta poate fi ținută ferm în mână, iar marginile rotunjite te ajuta sa tai unghiile cu ușurinață și cu precizie. 

Sfaturi pentru tăierea unghiilor

Cel mai bine este sa tăi unghiile bebelușului atunci când palma este deschisă. Pentru a face acest lucru, pur și simplu ține degetele micuțului cu degetul tău mare. Unghiera NUK cu buclă pentru deget și prindere confortabilă oferă un plus de siguranță, astfel încât părinții o pot ține sigur în mâna și pot avea mai mult control atunci când o folosesc. Suprafața anti-alunecare previne căderea acesteia din mână, în timpul tăierii unghiilor. Mai mult decât atât, moașele recomandă taierea unghiilor atunci când copiii dorm. Acest lucru evita agitarea copilului. Unghiile sunt mai moi și mai ușor de tăiat după baie. Unghiera NUK este fabricată din oțel inoxidabil de calitate superioară.

Unghieră sau foarfecă pentru unghii?

Mulți părinți se intreabă dacă ar trebui să folosească unghiera sau foarfeca pentru unghii. Ambele sunt potrivite pentru tăierea unghiilor. Însă, este important ca acestea să aibă margini rotunjite – ceea ce previne micile incidente care pot apărea în timpul tăierii unghiilor. Avantajul unghierei NUK este că unghia nu trebuie tăiată imediat. În special, la început, unghiile cresc foarte repede. Așa că nu este ieșit în comun dacă trebuie să tai unghiile de câteva ori pe săptămână. Recipientul din maner este detașabil, fiind foarte ușor de curățat.

Unghiera pentru copii NUK – pentru o îngrijire simplă și delicată a unghiilor