It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Termometru 2 în 1 NUK

  • 2 metode de măsurare: temperatura poate fi măsurată în ureche sau la tâmplă
  • Inovativ, cu vârf foarte mic ce măsoară temperatura rapid, în doar câteva secunde
  • Rezultatul este afișat pe ecranul LCD
  • LED-ul indică temperatura normală sau ridicată printr-o lumină verde sau roșie
  • Versatil: poate fi folosit și pentru măsurarea temperaturii hranei bebelușului, a apei din cadă sau a temperaturii din cameră
  • Include suport practic

 

Termometru 2 în 1 pentru copii, cu vârf foarte mic

Temperatura corpului este un indiciu important al sănătății copilului. De aceea, este foarte important pentru părinți ca metoda de măsurare a temperaturii să fie una rapidă și simplă. Cu termometrul 2 în 1 de la NUK, acest lucru se realizează foarte ușor. 

Rezultate rapide prin 2 moduri de măsurare

Termometrul NUK 2 în 1 are un vârf de măsurare inovator, extrem de mic, cu un emițător cu infraroșu. Acesta permite, într-o secundă, măsurarea temperaturii în ureche. Alternativ, părinții pot poziționa senzorul deasupra tâmplei copilului și pot obține un rezultat în aproximativ 5 secunde

 NUK Baby Thermometer Messung

Delicat cu bebelușul, simplu pentru părinți

Măsurarea temperaturii corpului este foarte delicată datorită vârfului foarte mic al termometrului. Prin această metodă digitală de măsurare a temperaturii în ureche sau la tâmpla, părinții pot face acest lucru chiar și atunci când bebelușul doarme. Foarte practic: dacă temperatura crește, atunci LED-ul din vârf va fi roșu – dacă LED-ul rămâne verde, înseamnă că temperatura corpului este normală.

Cu funcție de memorare

Datorită funcției de memorare, urmărirea temperaturii pentru o perioada mai îndelungată de timp nu mai este o problemă.  

Utilizări multiple

Termometrul NUK pentru copii poate fi, de asemenea, folosit și pentru măsurarea temperaturii hranei bebelușului sau a apei din cadă, fără a atinge apa sau mâncarea. Mai mult decât atât, ecranul LCD indică și temperatura din cameră.

Termometrul a fost testat de 39 de părinți cu copii cu vârsta între – 0 și 2 ani. Rezultatul: 99% ar recomanda termometrul! Poți găsi rezultatele detaliate și rapoartele here.

Termometrul include și un suport practic și o baterie cu litiu (CR 2032), astfel încât acesta poate fi folosit imediat.

Termometru 2 in 1 NUK pentru copii: modul delicat și simplu de măsurare a temperaturii corporale.