It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Ediție Limitată! Cana Junior NUK (Beach), 300 ml, 36 luni+

  • Volum de 300 ml
  • Anti-curgere, cioc moale "push-pull" din silicon transparent 
  • Cu capac protector și clips util pentru atașare la geantă sau pantaloni 
  • Cană realizată din material ușor și rezistent (PP), fără BPA 
  • Ediție Limitată Vară
  • from 36 m

Cana Junior NUK (Beach Edition)

Vară, Soare, Fericire 

Este timpul să mergem la plajă! Biberoanele Learner First Choice NUK (Beach Edition) te inspiră prin culorile pastelate și elementele grafice pentru vară.  Cu acestea. cei mici se bucură la maximum de vară! Disponibile în variantă pentru fetiță și pentru băiețel.

Cana Junior NUK, cioc "push-pull", 300 ml, de la 36 luni, anti-curgere, cu clips practic, fără BPA, 1 bucată

Stau în picioare, se joacă, vorbesc, mănâncă și beau fără ajutorul tău… schimbările prin care trec cei mici, în primii doi ani de viață, reprezintă aproape un miracol. Nu este de mirare că “biberoanele” acestora se schimbă, de asemenea: Cana Junior NUK a fost special concepută pentru copiii activi care sunt tot timpul în mișcare. Dacă micuților li se face sete în timp ce se joacă, atunci deschiderea și închiderea ciocului anti-curgere de tip "push-pull" din silicon transparent este o joacă de copii pentru ei.

Această cană este fabricată dintr-un material (PP) foarte ușor și extrem de rezistent, ce o face ideală pentru sport sau joacă, indiferent de vreme.

Pentru marii aventurieri:

Cana Junior NUK - pentru cei activi, care descoperă lumea pe propriile picioare.