It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Recipient pentru lapte matern NUK

  • Stocare – potrivit pentru răcire, înghețare; poate fi folosit cu Pompa Manuală pentru sân Jolie de la NUK și oricare Pompă Electrică pentru Sân de la NUK
  • Preparare – fără probleme la încălzire – printre cele mai bune recipiente pentru încălzirea hranei bebelușului
  • Hrănire – potrivit pentru toate tetinele First Choice+ NUK(nu sunt incluse) 
  • 2 recipiente cu capac cu filet, fabricate din polipropilenă, rezistentă la temperaturi ridicate sau temperaturi joase (de la -18 grade C la +100 grade C), gradate, potrivite pentru diverse utilizări, fără BPA
  • Moderne, cu design atrăgător
  • 2 per pachet

Fără îndoială, alăptarea este cel mai bun lucru pe care o mama poate să-l facă pentru copilul ei. Însă, există situații când mamele nu pot să-și alăpteze bebelușul. Cea mai simplă soluție este extragerea laptelui. Cu ajutorul unei pompe manuale pentru sân, poți să extragi laptele matern pentru copilul tău și, în același timp, poți să îl păstrezi pentru următoarea hrănire. Acest lucru te ajută să câștigi puțină libertate pe perioada alăptării.

Recipientul NUK pentru lapte a fost creat pentru o stocare igienică și optimă a laptelui matern. Recipientul se potrivește cu Pompa Manuală pentru Sân Jolie de la NUK, cu alte Pompe Electrice pentru Sân de la NUK și cu tetinele NUK First Choice+ NUK.

Recipientele pentru lapte de la NUK te ajută să stochezi, să îngheți sau să încălzești laptele și chiar să hrănești bebelușul cu laptele extras fără a fi nevoie să îl reumpli. Mai mult decât atât, pentru o stocare pe o perioadă mai lungă de timp, recipientul poate fi înghețat până la 6 luni. Și pentru a nu uita când ai extras laptele, poți să specifici data extragerii în spațiul prevăzut pentru acesta. Cum recipientul poate fi folosit în mod repetat, acesta poate fi sterilizat prin fierbere.

Pentru o mai mare libertate pe perioada alăptării: Recipient pentru lapte matern NUK – practic și simplu de utilizat.