It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NOU! Biberon Learner First Choice Disney Mickey NUK cu Controlul Temperaturii - 150 ml

  • Face tranziția mai ușoară către băutul din cană, cu mânere ergonomice care pot fi ținute ferm în mână
  • Indicator de control al temperaturii integrat ce își schimbă culoarea dacă lichidul din interior este prea fierbinte. În acest caz, culoarea albastră a indicatorului devine albă.
  • Cu tetină moale din silicon, 6-18 luni
  • Biberon din polipropilenă, anti-curgere, volum 150 ml, fără BPA
  • Poate fi combinat cu toate accesoriile din gama First Choice NUK
  • 6 - 18 m

Biberon Learner Disney Mickey NUK, cu Controlul Temperaturii, 150 ml, anti-curgere, fără BPA, 6-18 luni, 1 bucată

Mickey & Minnie Mouse, popularele personaje Disney, sunt prezente pe produsele NUK 

Biberoanele Learner Mickey & Minnie Mouse de la NUK iî ajută pe cei mici să învețe să bea singuri. Design-ul modern al biberoanelor Learner, dar în același timp, retro, îi încântă atât pe micii fani Disney, cât și pe adulți. Descoperă lumea magică a lui Mickey & Minnie!

Biberon Learner First Choice NUK cu Controlul Temperaturii 

Sună interesant! Când lucrurile scapă de sub control, o măsură aditională de siguranță este binevenită. Când bebelușul devine copil mic, Biberonul Learner First Choice NUK cu Controlul Temperaturii face tranziția mai ușoară către etapa în care acesta va bea fără ajutor.

Biberonul Learner First Choice NUK cu Controlul Temperaturii indică, la o scurtă privire, când este atinsă temperatura optimă de băut și te asigură că lichidul nu este prea fierbinte. Dacă este prea fierbinte, indicatorul albastru devine alb. În mod ideal, lichidul ar trebui să aibă temperatura corpului (37 °C = albastru deschis).

Important: Controlul Temperaturii de la NUK reprezintă o metodă adițională de verificare. de aceea, te rugăm să verifici, din nou, temperatura, înainte de a-l hrăni pe copil.

Cu tetină din silicon, de calitate superioară 

Biberonul Learner First Choice NUK are o tetină moale din silicon, anti-curgere. Sistemul de ventilare integrat NUK echilibrează presiunea aerului din sticlă și ajută la prevenirea colicilor, datorită faptului că micuțul înghite mai puțin aer. Materialul din silicon este ușor de curățat și rezistent la căldură. Nu conține substanțe dăunătoare, rezistă la fierbere, nu are miros, este transparent și are o suprafață fină - toate caracteristicile importante pentru o tetină.

Ușor de curățat și ideal pentru pregătirea mesei

Biberonul din plastic de 150 ml are un gât extra-larg și vine împreună cu accesoriile First Choice NUK, cum ar fi capacul de protecție, inelul de înșurubare și discul de etanșare. Toate componentele sunt ușor de înlăturat - ideal pentru curățare și prepararea hranei. 

Biberonul Learner First Choice NUK poate fi folosit cu toate articolele din gama First Choice NUK.

---

Biberoanele Learner NUK respectă Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT pentru o utilizare viitoare. Biberoanele și tetinele NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.