It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Set pentru hrănire Disney Mickey NUK

  • Setul include: 1 x castron, 1 x furculiță, 1 x lingură și 1 x pahar; bază din TPE pentru stabilitate
  • Datorită marginii late, castronul este ușor de ținut
  • Tacâmuri cu mânere late și margini rotunjite
  • Potrivit pentru cuptorul cu microunde și pentru mașină de spălat vase; din polipropilenă și TPE de înaltă calitate
  • Pentru copiii de peste 6 luni
  • Cutie cadou NUK
  • from 6 m

Setul pentru hrănire Disney Mickey NUK: soluția completă pentru învățarea copiilor să mănânce și să bea singuri

Practica aduce perfecțiune – acest lucru este valabil și atunci când vine vorba despre învățarea micuților să mănânce singuri.

Când copilul începe să mănânce și să bea fără ajutorul tău, se apropie încet momentul în care hrănirea sa de către altcineva ar trebui să înceteze. Pentru ca acest proces să fie și mai ușor, recomandarea noastra este Setul pentru hrănire de la NUK cu formele sale foarte bine gândite și funcții foarte utile, care te ajută să-ți înveți copilul să mănânce și să bea singur.

Din set face parte si un castron adânc, cu margine lată, astfel încât copilul să-l poată prinde ușor cu mânuțele. Atât castronul, cât și paharul au bază din TPE, ceea ce asigură stabilitate. Desigur, tacâmurile potrivite nu trebuie să lipsească. Pentru o folosire în siguranță, lingura și furculița au mânere late, care sunt ușor de ținut în mână, precum și margini și dinți rotunzi – astfel învățatul de a mânca singur devine o joacă de copil!

Încă mai ești în căutarea cadoului perfect pentru copilul celei mai bune prietene sau a unui cadou pe care să îl oferi cu ocazia botezului sau aniversării? Setul pentru hrănire de la NUK este împachetat într-o cutie drăguță, care va aduce bucurie atât copiilor, cât și părinților.

O întâlnire cu Mickey Mouse – cu noul set pentru hrănire de la NUK

Setul pentru hrănire de la NUK nu te va cuceri doar prin funcționalitatea sa, dar și prin aspectul său: design-ul drăguț și colorat cu Mickey Mouse va face învățatul de a mânca și de a bea singur și mai distractiv. Indiferent dacă este vorba despre mic dejun, prânz sau cină, popularul personaj Disney se va dovedi a fi un partener care aduce veselie, la fiecare masă, și va pătrunde alături de tine și de micuțul tău, în lumea magică Disney.

Setul pentru hrănire Disney Mickey: poate fi folosit în cuptorul cu microunde și în mașina de spălat vase

Castronul și paharul sunt recipientele perfecte pentru a încălzi mâncarea în cuptorul cu microunde. Masa este servită rapid, burtica este plină, deci putem să ne întoarcem rapid la joacă. Toate piesele care fac parte din setul pentru hrănire de la NUK pot fi curățate în mașina de spălat vase, fiind gata de folosire, în cel mai scurt timp.