It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Trendline Mickey Disney NUK

  • Formă originală NUK îmbunătățită – realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, care se potrivește perfect în gura bebelușului în timp ce acesta se hrănește
  • Tetină cu gât subțire și îngust - reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Tetină cu vârf plat și parte inferioară netedă; senzație placută în gură; suficient spațiu pentru mișcări naturale
  • Cutie de depozitare reutilizabilă
  • Vârstă 0-6 și 6-18  luni, fără BPA, 2 per pachet
  • 0 - 18 m

Suzeta Trendline Mickey Mouse Disney, din silicon 

Mickey și Minnie, popularele personaje Disney, sărbătoresc cea de a 90-a aniversare

Mickey și Minnie, popularele personaje Disney, sărbătoresc cea de a 90-a aniversare și NUK le este alături: Suzetele Trendline NUK sunt disponibile cu un design retro, special pentru fanii Disney!

Noua suzetă Trendline Mickey Disney NUK, din silicon: realizată dupa modelul mamelonului mamei în timpul alăptării

În fiecare zi, copilul tău experimentează multe aventuri palpitante. Pe parcursul acestora, o suzetă este întotdeauna un prieten de încredere care îi oferă copilului un sentiment de siguranță și care îl poate calma. Indiferent daca este vorba de fețe, sunete sau împrejurimi nefamiliare care l-au tulburat pe micuț, cu siguranță, suzeta îl va relaxa rapid.

Pentru a îmbunătăți acest accesoriu care îl ajută pe micuț să se simtă mai bine, cei de la NUK, inventatorii suzetei potrivite pentru maxilar, au transformat forma originală a suzetei într-una chiar mai bună. Aceasta este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, potrivindu-se optim în gura bebelușului atunci când suge. Special la această suzetă este faptul că: este deosebit de subțire și îngustă, astfel reducând presiunea asupra dinților și a maxilarului. Vârful plat și partea inferioară netedă a tetinei asigură o senzație plăcută în gură și oferă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale. Suzetele NUK se potrivesc optim în gura copiilor și, prin urmare, sunt acceptate foarte ușor de către aceștia.* În acest fel, oferă relaxare atât copiilor, cât și părinților.

Recomandată de experți: noile Suzete NUK calmează mai bine ca oricând

Dezvoltarea sănătoasă a copilului tău este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-ar plăcea ca fiecare copil să aibă o suzetă care este potrivită pentru maxilar. Prin dezvoltarea ulterioară a formei originale NUK potrivită pentru maxilar și, în concordanță cu cele mai recente descoperiri medicale, noua Suzetă NUK calmează mai bine ca oricând, datorită formei sale familiare. Mamele care alăptează ne-au confirmat că suzeta NUK nu afectează alăptarea *. De asemenea, îi oferă și mamei o perioadă de liniște și de relaxare.

În plus, datorită vârfului îngust, plat și subțire, Suzetele NUK nu provoacă probleme dentare sau la nivelul maxilarului. Reduce presiunea asupra dinților și asupra maxilarului și lasă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale în timpul sugerii - încă două motive pentru care Suzeta NUK este foarte apreciată și recomandată de moașe, pediatri și medici ortodonți.

Rezultatele testelor sunt, de asemenea, în favoarea noii suzete: 100% dintre medicii ortodonți au cerut confirmarea faptului că noua suzetă NUK nu provoacă probleme, cum ar fi nealinierea dinților, dinți strâmbi sau probleme la nivelul maxilarului**, 95% dintre copii acceptă Suzeta NUK*, 90% dintre mame o recomandă și altora* și 92% dintre mamele care alăptează confirmă că noua Suzetă NUK nu afectează alăptarea*.

*Studiu de Piață Independent, 307 mame, Germania 2017
**Studiu de Piață Independent, 50 ortodonți, 50 pediatri și 50 moașe, Germania 2017

De dragul sustenabilității: Suzeta NUK cu o cutie de depozitare reutilizabilă 

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau se se ude. 

Suzeta Trendline Mickey Disney NUK, din silicon, face ca inimile copiilor să bată mai tare

Suzeta Trendline Mickey Disney de la NUK face parte din colecția noastră Mickey Mouse și are un design drăguț cu binecunoscutele personaje Minnie și Mickey Mouse pentru a-i bucura pe micuții fani Disney. Forma anatomică cu vârful plat ajută la prevenirea semnelor de presiune atunci când copilul stă cu fața în sus sau pe lateral. Inelul practic al suzetei este fabricat din polipropilenă și este ușor de apucat chiar și de cele mai micuțe mâini. Materialul transparent din silicon este foarte ușor de curățat și foarte rezistent la căldură. Nu conține substanțe nocive, poate fi fiert, este inodor, transparent și are o suprafață netedă. 

Toate Suzetele NUK au integrat Sistemul de Ventilare a Aerului NUK, care permite aerului să iasă printr-un ventil. Datorită acestuia, suzeta rămâne tot timpul moale și flexibilă și relaxează maxilarul.

---

Suzetele NUK sunt realizate 100% în Germania. Bineînțeles. fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.