It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Active Disney Winnie the Pooh NUK cu tetină, 300 ml, 12 luni+

  • Volum de 300 ml, pentru copiii mai mari de 12 luni 
  • Tetină din silicon cu zonă moale integrată
  • Anti-curgere, pentru momentele când sunteți afară
  • Cana este realizată din material ușor și rezistent (PP), fără BPA 
  • Motive tematice atrăgătoare
  • from 12 m

Cana Active Disney Winnie the Pooh NUK cu tetină moale din silicon, 300 ml, anti-curgere, cu clips practic, 12 luni+, fără BPA, 1 bucată 

Winnie the Pooh și prietenii săi, prezenți pe produsele NUK

Veselul Winnie the Pooh, ursul binecunoscut, este acum prezent pe o gama de produse NUK disponibilă cu design-uri ce topesc inimi. Tigger și Eeyore, împreună cu Winnie the Pooh, sunt prezenți pe produsul NUK. Prin curaj, curiozitate și, mai presus de toate, prietenie, Winnie the Pooh și prietenii săi, pornesc împreună în noi aventuri. Descoperă colecția acum! 

Cana Active NUK cu tetină moale din silicon, 300 ml, anti-curgere, cu clips practic, 12 luni+, fără BPA, 1 bucată 

Este de necrezut cât de mult învață copiii doar într-un an. Însă, să nu uităm că cei care sunt mai activi, au nevoie și de mai multe lichide. Cana Active de la NUK este ideală pentru copiii activi. Cu un volum de 300 ml, această cană este perfectă pentru copiii cu adevărat însetați. Datorită tetinei anti-curgere din silicon, aceasta este companionul perfect atunci când ieșiți afară. Sistemul de Ventilare NUK face parte din tetină, care are, de asemenea, integrată și o zonă moale. Cana este fabricată din polipropilenă (PP) extrem de rezistentă. Capacul transparent de protecție ajută la menținerea tetinei curate.

Clips-ul practic permite atașarea Cănii Active NUK la geantă sau pantaloni, de exemplu. La fel ca și în cazul celorlalte produse NUK First Choice, cana poate fi folosită cu sau fără alte articole din gama NUK First Choice. Astfel, poți schimba ușor și rapid tetinele în funcție de vârsta copilului.

Pentru copiii activi:

Cana Active NUK – ideală pentru momentele când ieșiți afară.

 

Cănile NUK sunt conforme cu standardul european de siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru utilizare viitoare. Cănile și tetinele NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.