It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Pompa electrică pentru sân First Choice Plus NUK

  • Pompă electrică pentru sân cu pernă moale din silicon și apărătoare ergonomică pentru sân - pentru extragerea ușoară a laptelui materrn
  • 16 programe individuale pentru reglarea puterii și a ritmului de extragere, funcție de memorare a programelor preferate și display LED
  • Funcționează pe bază de adaptor de alimentare sau acumulator extern, cu o putere maximă de extragere de 330 mbar
  • Include: recipient pentru laptele matern First Choice Plus NUK (150 ml), tetină, inel de înșurubare, disc de sigilare, capac de protecție și curea pentru transport
  • Poate fi folosită în combinație cu toate biberoanele și tetinele din gama First Choice Plus NUK

Pompă electrică pentru sân First Choice Plus NUK cu afișaj LED, include și recipient pentru laptele matern First Choice Plus NUK de 150 ml, 1 bucată

Laptele matern este cel mai bun aliment pe care bebelușul îl poate consuma cel puțin în primele sale 6 luni de viață. Dacă alăptarea este întreruptă temporar sau imposibil de realizat, dar totuși mama dorește să îi ofere copilului valorosul lapte matern, pompa electrică First Choice Plus NUK vine în ajutorul ei și sprijină, într-un mod plăcut, viața de zi cu zi, atât a mamei, cât și a bebelușului.

Flexibilitate și eficiență

Pentru a răspunde nevoilor individuale ale noilor mame, extragerea laptelui matern cu ajutorul unei pompe de sân ar trebui să se poată realiza cât mai flexibil și mai eficient posibil.

Pompa electrică pentru sân First Choice Plus NUK facilitează un flux de lapte optim și consideră individualitatea fiecărei mame.

Cele 16 setări diferite asigură acest lucru și servesc, totodată, la reglarea ritmului și a puterii pompei.

Toate cele 4 ritmuri de extragere și 4 puteri de aspirație pot fi combinate în orice mod, iar cu ajutorul funcției practice de memorare, mama poate salva programul preferat și îl  poate accesa rapid, de fiecare dată când dorește. Perna moale din silicon și apărătoarea ergonomică ajută, de asemenea, la o potrivire confortabilă și individualizată pe sân, și, astfel, asigură și mai mult confort în timpul pompării.

Pompare confortabilă

Pompa electrică pentru sân First Choice Plus NUK este prevăzută cu un ecran LED, cu ajutorul căruia mama poate monitoriza constant ritmul și puterea de extragere. Ecranul LED este, în același timp, foarte ușor de utilizat datorită butoanelor “soft-touch”. Pompa electrică poate fi folosită împreună cu adaptorul inclus sau cu un acumulator extern, iar puterea sa de extragere este de maximum 330 mbar.

Pompa electrică pentru sân First Choice Plus NUK poate fi combinată cu recipientul pentru lapte matern First Choice Plus  NUK (inclus în pachet) și cu biberoanele și tetinele NUK First Choice Plus .