It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Tetina din latex First Choice Plus NUK

  • Naturală și potrivită pentru maxilar: realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării
  • Cât se poate de moale: pentru o senzație familiară în timpul hrănirii
  • Ajută la prevenirea colicilor: sistem de ventilare anti-colici îmbunătațit
  • Disponibilă în mai multe mărimi: 0-6 luni, S (orificiu extrafin = pentru hrană lichidă), M (orificiu mediu = pentru formule de lapte) și mărime 2, de la 6-18 luni, S (extra-fin = pentru hrană lichidă), M (orificiu mediu = pentru formule de lapte), L (orificiu larg = pentru hrană consistentă)
  • Potrivită pentru toate biberoanele First Choice NUK și recipientele pentru lapte NUK
  • 2 per pachet

Tetină din latex First Choice Plus  NUK, pentru o senzație naturală în timpul hrănirii, formă potrivită pentru maxilar, 2 per pachet

Timp de mulți ani, First Choice NUK a fost prima alegere pentru hrănirea bebelușului cu biberonul. Cu First Choice Plus NUK, am reușit să ne apropiem și mai mult de natură - pentru o dezvoltare sănătoasă a maxilarului și o senzație de hrănire ca la sânul mamei.

Naturală și potrivită pentru maxilar

Forma specială NUK este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării. Permite limbii și maxilarului bebelusului să aibă suficient spațiu pentru mișcări naturale, ca și cum ar suge la sânul mamei.

Moale ca sânul mamei

Cu noua sa zonă moale, tetina din silicon se potrivește perfect pe palatul gurii bebelușului - creând un sentiment natural în timp ce se hrănește

Ajută la prevenirea colicilor

Sistemul îmbunătățit de ventilare anti-colici creează un flux natural astfel încât bebelușul să poată bea într-un mod relaxat, fără a înghiți aer.

Testată clinic

Datorită formei sale deosebit de naturală, tetina NUK este acceptată de copii. Astfel, este adaptată pentru bebelușii care sunt hrăniți cu biberonul și care sunt și alăptați.*

Tetina din latex First Choice Plus NUK: cea mai moale tetină de la NUK - pentru o senzație naturală. 

*Studiu științific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Pentru mai multe informații, vizitați http://en.nuk.de/all_about_nuk/studies/

 

Biberoanele NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Accesoriile First Choice NUK se potrivesc întregii game. Tetina este realizată din latex natural.