It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Happy Kids NUK

  • Formă originală NUK îmbunătățită – realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, care se potrivește perfect în gura bebelușului
  • Gâtul subțire și îngust al tetinei reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Vârf plat și parte inferioară netedă; senzație plăcută în gură; spațiu suficient pentru mișcări naturale  
  • Vârsta 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fără BPA, 2 per pachet
  • Diferite culori și motive
  • 0 - 36 m

Suzeta Happy Kids NUK, potrivită pentru maxilar, 2 per pachet 

Noua Suzetă din Silicon Happy Kids NUK: realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării

Copilul tău experimentează multe aventuri palpitante în fiecare zi. Pe parcursul acestora, o suzetă este întotdeauna un prieten de încredere care îi oferă copilului un sentiment de siguranță și care îl poate calma. Indiferent daca este vorba de fețe, sunete sau împrejurimi nefamiliare care ți-au tulburat micuțul, cu siguranță, suzeta îl va relaxa rapid.

Pentru a optimiza acest element care îl ajută pe micuț să se simtă mai bine, cei de la NUK, inventatorii suzetei potrivite pentru maxilar, au transformat forma originalp a suzetei într-una chiar mai bună. Aceasta este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, potrivindu-se optim în gura bebelușului atunci când suge. Special la această suzetă este faptul că: este deosebit de subțire și îngustă, astfel reducând presiunea asupra dinților și a maxilarului. Vârful suzetei plat și partea inferioară netedă asigură o senzație plăcută în gură și oferă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale. Suzetele NUK se potrivesc optim în gura copiilor și, prin urmare, sunt acceptate foarte ușor de aceștia.* În acest fel, oferă relaxare atât copiilor, cât și părinților.

Recomandată de experți: noile Suzete NUK calmează mai bine ca oricând

Dezvoltarea sănătoas a copilului tău este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-ar plăcea ca fiecare copil să aibă o suzetă care este potrivită pentru maxilar. Prin dezvoltarea ulterioară a formei originale NUK potrivită pentru maxilar și, în concordanță cu cele mai recente descoperiri medicale, noua suzetă NUK calmează mai bine ca oricând, datorită formei sale familiare. Mamele care alăptează ne-au confirmat că suzeta NUK nu afectează alăptarea *. De asemenea, ii ofera si mamei o perioada de liniste si relaxare.

In plus, datorita varfului ingust, plat si subtire, suzetele NUK nu provoaca probleme dentare sau la nivelul maxilarului. Reduce presiunea asupra micilor dinti si asupra maxilarului si lasa limbii suficient spatiu pentru miscari naturale in timpul sugerii - inca doua motive pentru care suzeta NUK este foarte apreciata si recomandata de moase, pediatri si medici ortodonti.

Rezultatele testelor sunt, de asemenea, in favoarea noii suzete: 100% dintre medicii ortodonti au cerut confirmarea faptului ca noua suzeta NUK nu provoaca probleme cum ar fi nealinierea dintilor, dinti strambi sau probleme la nivelul maxilarului **, 95% dintre copii accepta suzeta NUK *, 90% dintre mame o recomanda si altora * si 92% dintre mamele care alapteaza confirma ca noua suzeta NUK nu afecteaza alaptarea *.

*  Studiu de Piață Independent, 307 mame, Germania 2017
** Studiu de Piață Independent, 50 ortodonți, 50 pediatri și 50 moașe, Germania 2017

For the sake of sustainability: NUK Soother with reusable packaging

Sustainability is a priority with us. We would like to give parents the chance of reusing our packaging again instead of throwing it away. Every NUK Soother therefore now comes in a sturdy, reusable box, which keeps the soother clean and protects it – above all for when you are out and about an ideal solution for stopping your baby’s favourite companion becoming dirty or wet. 

Suzeta Happy Days NUK din silicon – pentru mai multa culoare si bucurie in viata de zi cu zi a copiilor

Prin motivele sale vesele, suzeta NUK Happy Days aduce multa culoare si bucurie in viata de zi cu zi a micutului tau. Inelul practic al suzetei este fabricat din polipropilena si este usor de tinut chiar si de cele mai micute maini. Materialul din silicon transparent este usor de curatat si deosebit de rezistent la caldura. Nu contine substante nocive, este rezistent la fierbere, inodor, transparent si are o suprafata neteda.

Toate suzetele NUK au integrat sistemul de aerisire, care permite aerului sa iasa printr-un ventil. Datorita acestuia, suzeta ramane tot timpul moale si flexibila si relaxeaza maxilarul.

Aceste Suzete NUK sunt realizate din silicon natural și sunt produse 100% în Germania. These NUK soothers are made of natural rubber latex and 100% manufactured in Germany. Bineînțeles, fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.