It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Suzeta Happy Kids NUK

  • Formă originală NUK îmbunătățită – realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, care se potrivește perfect în gura bebelușului
  • Gâtul subțire și îngust al tetinei reduce presiunea asupra dinților și a maxilarului
  • Vârf plat și parte inferioară netedă; senzație plăcută în gură; spațiu suficient pentru mișcări naturale  
  • Vârsta 0-6 / 6-18 / 18-36 luni, fără BPA, 2 per pachet
  • Diferite culori și motive
  • 0 - 36 m

Suzeta Happy Kids NUK, potrivită pentru maxilar, 2 per pachet 

Noua Suzetă din Silicon Happy Kids NUK: realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării

Copilul tău experimentează multe aventuri palpitante în fiecare zi. Pe parcursul acestora, o suzetă este întotdeauna un prieten de încredere care îi oferă copilului un sentiment de siguranță și care îl poate calma. Indiferent daca este vorba de fețe, sunete sau împrejurimi nefamiliare care ți-au tulburat micuțul, cu siguranță, suzeta îl va relaxa rapid.

Pentru a optimiza acest element care îl ajută pe micuț să se simtă mai bine, cei de la NUK, inventatorii suzetei potrivite pentru maxilar, au transformat forma originalp a suzetei într-una chiar mai bună. Aceasta este realizată după modelul mamelonului mamei în timpul alăptării, potrivindu-se optim în gura bebelușului atunci când suge. Special la această suzetă este faptul că: este deosebit de subțire și îngustă, astfel reducând presiunea asupra dinților și a maxilarului. Vârful suzetei plat și partea inferioară netedă asigură o senzație plăcută în gură și oferă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale. Suzetele NUK se potrivesc optim în gura copiilor și, prin urmare, sunt acceptate foarte ușor de aceștia.* În acest fel, oferă relaxare atât copiilor, cât și părinților.

Recomandată de experți: noile Suzete NUK calmează mai bine ca oricând

Dezvoltarea sănătoasă a copilului tău este foarte importantă pentru noi. De aceea, ne-ar plăcea ca fiecare copil să aibă o suzetă care este potrivită pentru maxilar. Prin dezvoltarea ulterioară a formei originale NUK potrivită pentru maxilar și, în concordanță cu cele mai recente descoperiri medicale, noua suzetă NUK calmează mai bine ca oricând, datorită formei sale familiare. Mamele care alăptează ne-au confirmat că suzeta NUK nu afectează alăptarea *. De asemenea, ii ofera si mamei o perioada de liniste si relaxare.

În plus, datorită vârfului îngust, plat și subțire, suzetele NUK nu provoacă probleme dentare sau la nivelul maxilarului. Reduce presiunea asupra dinților și asupra maxilarului și lasă limbii suficient spațiu pentru mișcări naturale în timpul sugerii - încă două motive pentru care suzeta NUK este foarte apreciată și recomandată de moașe, pediatri și medici ortodonți.

Rezultatele testelor sunt, de asemenea, în favoarea noii suzete: 100% dintre medicii ortodonți au confirmat faptului că noua suzetă NUK nu provoacă probleme cum ar fi nealinierea dinților, dinți strâmbi sau probleme la nivelul maxilarului**, 95% dintre copii acceptă suzeta NUK *, 90% dintre mame o recomandă și altora* și 92% dintre mamele care alăptează confirmă că noua suzetă NUK nu afectează alăptarea *.

* Studiu de Piață Independent, 307 mame, Germania 2017
**Studiu de Piață Independent, 50 ortodonți, 50 pediatri și 50 moașe, Germania 2017

De dragul sustenabilității: Suzeta NUK într-o cutie de depozitare reutilizabilă 

Sustenabilitatea este o prioritatea pentru noi. Dorim să oferim părinților șansa de a reutiliza ambalajele noastre, în loc să le arunce. De aceea, fiecare Suzetă NUK este acum disponibilă într-o cutie rezistentă, reutilizabilă, ce menține suzeta curată și protejată - soluția ideală în călătorii sau la plimbare, pentru a evita ca însoțitorul favorit al copilului să se murdărească sau să se ude. 

Suzeta Happy Days NUK din silicon – pentru mai multă culoare și bucurie, în viața de zi cu zi 

Prin elementele sale grafice, Suzeta Happy Days NUK aduce multa culoare și bucurie în viața de zi cu zi a micuțului tău. Inelul practic al suzetei este fabricat din polipropilenă și este ușor de ținut, chiar și de cele mai micuțe mâini. Materialul din silicon transparent este ușor de curățat și deosebit de rezistent la căldură. Nu conține substanțe nocive, este rezistent la fierbere, inodor, transparent și are o suprafață netedă.

Toate suzetele NUK au integrat sistemul de aerisire, care permite aerului să iasă printr-un ventil. Datorită acestuia, suzeta rămâne tot timpul moale și flexibilă și relaxează maxilarul.

Aceste Suzete NUK sunt realizate din silicon natural și sunt produse 100% în Germania.  Bineînțeles, fără BPA și respectă Standardul European de Siguranță EN1400.