It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Discuri pentru Sân Performanță Ridicată NUK - 30 bucăți per pachet

  • Foarte absorbante: +40 mai absorbante* datorită materialul ce absoarbe instant 
  • Prietenoase cu pielea, permit pielii să respire, moi 
  • Se potrivesc perfect pe sân datorită formei 3D 
  • Nu alunecă: două benzi adezive largi asigură că vor sta fixate în interiorul sutienului 
  • Împachetate individual, igienic; 30 bucăți 

Discuri pentru Sân Performanță Ridicată NUK, cu material absorbant instantaneu, protecție sigură pentru piele și haine, absorbție puternică, potrivire perfectă pe corp, prietenoase cu pielea, 30 bucăți per pachet

Discuri pentru Sân Performanță Ridicată NUK: Sigure și moi.

Pentru că meriți ce este mai bun. Dăruiești prețiosul tău lapte matern copilului tău. De aceea, am creat pentru tine discurile pentru sân. Astfel poți fi sigură că nicio picătură de lapte nu ajunge pe haine. Nu îl vei simți întrucât este foarte delicat. Și, desigur, poți fi sigură că nu va aluneca.

Noile Discuri pentru Sân Performanță Ridicată NUK sunt realizate dintr-un material absorbant instantaneu, cu micro-straturi, care este cu 40% mai absorbant* și reține lichidul în siguranță. Structura materialului asigură absorbția și distribuția optimă a lichidului. Datorită formei sale anatomice 3D, Discurile pentru Sân NUK se potrivesc perfect în jurul sânului tău, în timp ce materialul permite pielii să respire.

În cadrul unei testări de produse, realizată cu 140 de mame, am fost favoriți dintre toate discurile testate: la categoriile „mărime bună“, „forma bună“, „se cuibărește perfect pe sân“ și „nu alunecă din sutien“.** NUK a fost câștigătorul testului. Multumesc, dragi mamici!

*Comparativ cu Discurile pentru Sân Ultra-Absorbante NUK.

**Studiu de Piață Independent, Germania, 140 de mame, ianuarie 2020.

Cum se folosesc discurile pentru sân

Înainte de utilizare, desfaceți discul pentru sân și îndepărtați folia de protecție de pe banda de fixare. Apoi introduceți partea cu bandă adezivă, în poziția dorită, în sutienul pentru alăptare și apăsați ferm. Discurile pentru Sân sunt destinate pentru o singură utilizare și trebuie schimbate la nevoie.

Discurile pentru Sân Performanță Ridicată NUK – pentru fiabilitate și confort maxim