It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Discuri pentru Sân - Performanță Ridicată NUK - 60 bucăți per pachet

  • Foarte absorbante: +40 mai absorbante* datorită materialul ce absoarbe instant 
  • Prietenoase cu pielea, permit pielii să respire, moi 
  • Se potrivesc perfect pe sân datorită formei 3D 
  • Nu alunecă: cele două benzi adezive, largi, asigură că discurile vor rămâne fixate în interiorul sutienului 
  • Împachetate individual, igienic; 60 bucăți per pachet

Discuri pentru Sân - Performanță Ridicată NUK, cu material ce absoarbe imediat, protecție sigură pentru piele și haine, absorbție puternică, potrivire perfectă pe sân, prietenoase cu pielea, 60 bucăți per pachet

Discuri pentru Sân Performanță Ridicată NUK: Sigure și moi.

Pentru că meriți ce este mai bun. Îi dăruiești copilului tău prețiosul lapte matern. De aceea, am creat pentru tine aceste discuri pentru sân ce îți oferă siguranța că nicio picătură de lapte nu ajunge pe haine. Nu lei vei simți întrucât sunt foarte delicate. Și, bineînțeles, poți fi sigură că nu vor aluneca.

Discurile pentru Sân Performanță Ridicată de la NUK sunt realizate dintr-un material absorbant instantaneu, cu micro-straturi, care este cu 40% mai absorbant* și astfel reține lichidul în siguranță. Structura materialului asigură absorbția și distribuția optimă a lichidului. Datorită formei anatomice 3D, Discurile pentru Sân NUK se potrivesc perfect în jurul sânilor tăi, în același timp, lăsând pielea să respire.

În cadrul unei testări de produse, realizată cu 140 de mame,  NUK a fost câștigătorul testului la categoriile „mărime bună“, „forma bună“, „se cuibărește perfect pe sân“ și „nu alunecă din sutien“.**  Mulțumim, dragi mămici!

*Comparativ cu Discurile pentru Sân Ultra-Absorbante NUK.

**Studiu de Piață Independent, Germania, 140 de mame, ianuarie 2020.

Cum se folosesc discurile pentru sân?

Înainte de utilizare, desfaceți discul pentru sân și îndepărtați folia de protecție de pe banda de fixare. Apoi introduceți partea cu bandă adezivă, în sutienul pentru alăptare și apăsați ferm. Discurile pentru Sân sunt destinate pentru o singură utilizare și trebuie schimbate la nevoie.

Discurile pentru Sân Performanță Ridicată NUK – pentru fiabilitate și confort maxim