It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Junior NUK cu cioc "Push-Pull", 300 ml, 12 luni+

  • Volum de 300 ml
  • Anti-curgere, cioc moale "push-pull" din silicon transparent 
  • Cu capac protector și clips practic pentru atașare la geantă sau pantaloni 
  • Cană realizată din material ușor și rezistent (PP), fără BPA 
  • Compatibilă cu accesoriile pentru biberoanele First Choice NUK
  • from 18 m

Cana Junior NUK, cioc "push-pull", 300 ml, de la 18 luni, anti-curgere, cu clips practic, fără BPA, 1 bucată

Stau în picioare, se joacă, vorbesc, mănâncă și beau fără ajutorul tău… schimbările prin care trec cei mici, în primii doi ani de viață, reprezintă aproape un miracol. Nu este de mirare că “biberoanele” acestora se schimbă, de asemenea: Cana Junior NUK a fost special concepută pentru copiii activi cu vârsta de 2 ani sau chiar mai mult, care sunt tot timpul în mișcare. Dacă micuților li se face sete în timp ce se joacă, atunci deschiderea și închiderea ciocului anti-curgere de tip "push-pull" din silicon transparent este o joacă de copii pentru ei.

Această cană este fabricată dintr-un material (PP) foarte ușor și extrem de rezistent, ce o face ideală pentru sport sau joacă, indiferent de vreme.

Pentru marii aventurieri:

Cana Junior NUK - pentru cei activi, care descoperă lumea pe propriile picioare.

 

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru utilizare viitoare. Cănile și ciocurile NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.