It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Kiddy NUK cu cioc dur, 300 ml, 12 luni+

  • Volum de 300 ml, pentru copiii cu vârsta peste 12 luni
  • Cioc de băut din material rezistent (PP)
  • Cana este realizată din material robust, ușor (PP), fără BPA, cu clips practic
  • Compatibilă cu accesoriile din gama First Choice NUK
  • from 12 m

Cana Kiddy cu cioc de băut rezistent, 300 ml, anti-curgere, de la 12 luni, fără BPA, 1 bucată 

Cana Kiddy NUK: Rezistentă la dinții celor mici 

Când celor mici le cresc primii dinți, acestora le place să îi folosească! De aceea, Cana Kiddy NUK are un cioc de băut realizat din material rezistent (PP). Cana Kiddy NUK are un volum de 300 ml, pentru copii însetați, și este ușor de apucat și de ținut de micile mânuțe datorită formei conturate. Datorită materialului transparent, părinții pot vedea oricând cât au băut cei mici și dacă mai este necesară re-umplerea cănii.

Ventilul anti-curgere este ușor de înlăturat pentru o curățare ușoară. Prin legătura flexibilă a capacului, acesta nu se pierde. Cana și componentele pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Cana Kiddy este compatibilă cu toate accesoriile din gama First Choice NUK. Poate fi folosită cu oricare dintre capacele de băut First Choice, deci "crește" cu abilitățile copilului. 

Cana Kiddy - 100% hidratare și distracție pentru copiii de peste 12 luni.

---

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Cănile și ciocurile de băut NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.