It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Detergent de Rufe NUK, 750 ml

  • Testat dermatologic: delicat cu pielea bebelusului
  • Formula de curatare eficienta cu enzime naturale
  • Substantele active pot fi indepartate complet prin clatire
  • Pentru aproximativ 12 spalari de la 20° C la 90° C
  • Dezvoltat de experti in produsele pentru bebelusi, pentru a fi folosit in special in gospodariile in care sunt copii

Doar in primul an de viata al bebelusului, parintii pun la spalat de aproxiamtiv 160 ori doar haine ale acestuia, precum costumase, bavetele si body-uri. Astfel, este foarte important ca detergentul folosit sa fie unul delicat si bland cu pielea – deoarece dupa fiecare spalare, textilele vin in contact direct cu pielea sensibila a bebelusului.

Detergentul de rufe de la NUK este bazat pe o formula de curatare eficienta, cu enzime naturale care ajuta la indepartarea petelor. Toate substantele active pot fi indepartate complet prin clatire, astfel incat nu vor veni in contact direct cu pielea bebelusului. Detergentul este potrivt pentru spalarea intre 20 °C pana la 90°C , iar o sticla de 750ml va ajunge pentru aproximativ 12 spalari. Parintii nu trebuie sa se ingrijoreze atunci cand spala rufele bebelusului acasa – si pot sa aiba o senzatie de siguranta ca fac ceea ce este mai bine pentru intreaga familie.

NUK Detergent de rufe: igiena delicata pentru hainele bebelusului. De la experti in produse pentru copii.

Observatii:

- Te rugam sa urmezi instructiunile de pe ambalaj
-  Nu lasa la indemana copiilor.