It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Set Căni Evolution All-in-1 NUK, 230 ml, 6 luni+

  • 1 x Capac pentru Cana Trainer NUK (6 luni+), 1 x Capac pentru Cana Magic NUK (8 luni+), 1 x Capac pentru Cana Action NUK (12 luni+)
  • Set pentru învățarea băutului din cană - încurajează băutul independent 
  • Căni rezistente, realizate din polipropilenă, cu capac de protecție, fără BPA 
  • Volum 230 ml, vârsta 6 luni+
  • Cutie atrăgătoare, decorată cu elemente grafice unice - animăluțe
  • from 6 m

Set Căni Evolution All-in-1 NUK, 230 ml, cu diferite capace pentru băut, anti-curgere, de la 6 luni, fără BPA 

Cănile Evolution NUK - cana potrivită pentru fiecare etapă de dezvoltare

Să învețe să bea singur, reprezintă unul dintre dintre cei mai importanți pași în dezvoltarea copilului, care necesită răbdare și îndemânare.

De aceea, am creat Cănile Evolution NUK cu capace diferite de băut, care "cresc" odată cu copilul tău. Datorită posibilităților multiple de combinare, această gamă de căni oferă cana potrivită pentru fiecare etapă de dezvoltare. Fiecare capac este realizat pentru a se potrivi fiecărei etape de învățare și poate fi ușor de înlocuit pe măsură ce abilitățile copilului se dezvoltă.

Astfel, copilul primește la momentul potrivit, ajutorul de care are nevoie, și continuă să se distreze învățând să bea din cană. 

Cana Trainer NUK cu cioc moale de băut, pentru copiii cu vârsta de la 6 luni 

Tetina a devenit acum un cioc moale de băut, blând cu gingiile și palatul gurii. În acest fel, tranziția către cană se realizează mai ușor. Mânerele ergonomice pot fi ținute ușor de micile mânuțe ale bebelușilor. Mai mult, Cana Trainer NUK este 100% anti-curgere și este prevăzută și cu un capac de protecție.

Cana Magic NUK cu margine de băut 360°, pentru copiii cu vârsta de la 8 luni 

Următoarea etapă de dezvoltare necesită o cană care să îî permită copilului să bea precum copiii mari - din orice parte, exact ca dintr-o cană obișnuită. Singura diferență "magică": cana nu curge pentru că este prevăzută cu o protecție din silicon care protejează din interior. Băutul din cană este o joacă de copii: copilul trebuie să pună presiune cu gura pe marginea de băut. Și, astfel, Cana Magic NUK rămâne curată și nu curge decât când copilul bea din ea.

Cana Action NUK cu pai moale, pentru copiii cu vârsta de la 12 luni 

Această cană a fost realizată pentru a răspunde nevoilor copiilor ce dezvoltă o dorință de mișcare din ce în ce mai crescută. Cana Action NUK poate participa la toate activitățile celui mic. Capacul de băut are un pai foarte moale și flexibil, extrem de blând cu palatul gurii. Printr-o simplă răsucire a capacului, paiul dispare în interiorul capacului, ceea ce înseamnă că nu se va murdări și nici nu va curge.  

---

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Paiele nu sunt potrivite pentru un copil sub 6 luni. Cănile și ciocurile de băut NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.