• NUK Elektrische Milchpumpe Luna
  • NUK Elektrische Milchpumpe Luna

NUK Pompa electrica de san Luna


  • Eficienta: 2-faze, faza 1: stimuleaza lactatia, faza 2: extrage eficient laptele, poti comuta de la o faza la alta in functie de nevoile tale
  • Delicata: reglabila pentru un confort maxim
  • Moale: perna de silicon moale, texturata pentru un masaj placut si o potrivire optima
  • Flexibila: : functioneaza cu baterii sau cu alimentare la retea electrica. Include adaptor de calatorie. Pentru 100-240 V AC / 50/60 Hz
  • Include tetina de silicon anticolici pentru biberoanele NUK First Choice+, Marime 1 (0-6 luni), S (orificiu extrafin), capac de protectie, inel de insurubare, disc de etansare, suport si recipient pentru laptele matern.

  • 0 m+
 

Laptele matern este cea mai buna si naturala hrana pentru copii. Daca nu poti sau nu vrei sa alaptezi, extragerea laptelui matern este o alternativa utila, astfel incat bebelusul tau sa nu rateze aceasta hrana pretioasa. Mamele care isi extrag laptele in mod regulat se bazeaza adesea pe o pompa electrica pentru san. Pompa de san Luna de la NUK este mica, usoara si usor de manevrat - adaptata nevoilor mamelor moderne.

Eficienta

2 Phasen: 1. Milchfluss anregen 2. Effizient abpumpen   

Cele doua faze simuleaza ritmul natural de supt al bebelusului, ceea ce ofera o actiune de maxima extragere a laptelui. Faza 1 stimuleaza lactatia. In faza 2, ritmul mai lent si mai intens ofera un flux maxim de lapte. Prin combinarea ambelor faze, se poate extrage mai mult lapte intr-un timp mai scurt.

 

Delicata

Perna de silicon moale se potriveste perfect pe curba sanului, in timp ce suprafata texturata maseaza pielea si stimuleaza usor fluxul de lapte. Puterea de extragere poate fi reglata - pentru un confort ridicat si o senzatie delicata chiar si atunci cand extragerea laptelui se face in mod regulat.

Fara efort

Pompa electrica de san Luna de la NUK este mica si poate fi utilizata cu o singura mana fara efort - perfecta pentru nevoile mamelor moderne.

Practica
Dupa utilizare, pompa este destul de usor de curatat. Aceasta poate fi alimentata de la baterie sau cu ajutorul adaptorului de alimentare inclus in pachet.

Include recipient NUK pentru stocarea laptelui

Laptele matern extras curge direct in recipientul NUK. Acesta este fabricat din polipropilena rezistenta la temperatura. Recipientul este potrivit pentru depozitare, inghetare, incalzire si chiar hranire.

Printre accesoriile incluse pentru pompa de san electrica Luna de la NUK se numara si un inel de insurubare, un disc de etansare si un suport, precum si un adaptor de alimentare si un adaptor de calatorie.

NUK Pompa electrica pentru san Luna: modalitatea moderna de extragere a laptelui.