It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Pompă manuală pentru sân Jolie NUK

  • Combină eficiența ridicată cu senzația delicată și utilizarea simplă
  • Pernă moale din silicon cu o suprafață texturată ce stimulează fluxul de lapte
  • Maneta ergonomica poate fi acționată fără probleme
  • Include recipient NUK pentru lapte matern, inel de înșurubare, disc de etanșare, tetină din silicon NUK First Choice+ 0-6 luni (Dimensiune S pentru laptele matern), capac și suport.
  • Fără BPA; Produs in Germania

Pompă Manuală pentru Sân Jolie NUK, pernă moale din silicon, manetă ergonomică, eficiență ridicată 

Deseori, viața mamelor moderne necesită flexibilitate și mobilitate - și atunci alăptarea nu este întotdeauna posibilă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că bebelușul tău trebuie să se lipsească de laptele matern atat de prețios pentru el! Extragerea laptelui și hrănirea bebelușului cu biberonul este o alternativă utilă. Pentru a face extragerea laptelui mult mai ușoară, delicată și eficientă, am dezvoltat, împreună cu experții din acest domeniu și pe baza celor mai recente descoperiri medicale, Pompa Manuală pentru Sân Jolie de la NUK.

Eficientă
Datorită tehnologiei inovatoare și a funcționalității, Jolie NUK are o acțiune maximă de extragere. Suprafața special texturată a pernei din silicon stimulează fluxul de lapte.

Delicată
Perna moale din silicon se potrivește perfect pe sân și oferă o senzație plăcută la atingere.

Fără efort
Maneta are o formă ergonomică și o acțiune foarte blândă. Puterea de extragere poate fi, de asemenea, reglată cu ajutorul manetei: cu cât presezi mai mult, cu atât extragerea este mai puternică.

Practică
Toate piesele pot fi ușor dezasamblate și reasamblate pentru curățare.

Include Recipient NUK pentru laptele matern.

Laptele extras curge direct în recipientul pentru lapte de la NUK, fabricat din polipropilenă rezistentă. Recipientul poate fi folosit pentru stocare, înghețare, încălzire și chiar pentru hrănire.

Accesoriile incluse pentru Pompa Manuala pentru Sân Jolie de la NUK sunt: un suport, un disc de etanșare, un inel de înșurubare pentru recipient și o tetină din silicon First Choice+ NUK, mărime 0-6 luni (mărime S pentru lapte matern și ceai).

Pompa Manuală pentru Sân Jolie de la NUK: soluția modernă pentru extragerea ușoară și eficientă a laptelui.