It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cana Mini Magic NUK cu margine de băut, 160 ml, 6 luni+

  • Nou tip de margine permite copiilor să bea de jur împrejur 
  • Cu mânere ergonomice 
  • Volum de 160 ml, pentru copiii de peste 6 luni 
  • Anti-curgere, cu capac protector pentru transport, fără BPA 
  • Disponibilă în diferite culori și tematici
  • from 6 m

Cana Mini Magic NUK, 160 ml, un nou tip de margine pentru băut, discul din silicon acționează ca sigiliu, potrivită pentru copiii cu vârsta de peste 6 luni

Cana Mini Magic NUK le permite copiilor mici să bea precum copiii mari. Marginea de băut 60° îi incurajează să bea de jur împrejur - ca dintr-o cană normală. Singura diferență magică: cana nu curge datorită discului din silicon care o izolează din interior. Băutul din cană este o joacă de copii: copilul trebuie să își folosească presiunea buzelor pentru a bea. 

În plus, cana este mică și ușor de folosit. Datorită mânerelor ergonomice, chiar și micuțele mânuțe o pot ține, fără efort. Și pentru a rămâne curată și protejată în călătorii, are și un capac de protecție.

Cana Mini Magic NUK – este ușor pentru cei mici să bea precum cei mari 

Cana este realizată din material rezistent, de calitate superioară este 100% fără BPA și decorată cu motive grafice atrăgătoare. Este alcătuită din puține componente, ce pot fi ușor dezasamblate și asamblate, făcând-o ușor de curățat. 

Pentru fiecare etapă de dezvoltare 

Iuhuu – învățăm să bem din cană! Unul dintre cei mai importanți pași, destul de dificil, în dezvoltarea oricărui bebeluș, este să bea singur. Este nevoie de multă răbdare și îndemânare. Prin urmare, din dorința de a-ți ajuta copilul să bea singur, am conceput Cănile Evolution NUK: trei căni ce "cresc" cu micuțul tău. Capacele interschimbabile ale Cănilor Evolution NUK sunt special concepute pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului tău. Astfel, procesul de învățare este mult mai distractiv!

---

Cănile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Cănile și ciocurile de băut NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.