It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Set pentru alăptare Nature Sense NUK

  • 1 x Pompă manuală pentru sân Jolie NUK, adaptor pentru pompă și recipient Nature Sense NUK pentru lapte matern, 150 ml
  • Extragere eficientă a laptelui datorită tehnologiei și a design-ului inovativ, cu pernă moale pentru sân cu suprafață fină
  • 2 x Biberoane Nature Sense NUK (150 ml), din polipropilenă, cu tetine din silicon, mărime S, 0-6 luni, fără BPA
  • Cu Tetină Nature Sense NUK, din silicon: zonă largă, flexibilă, pentru relaxarea limbii și tetină moale, similară mamelonului unei mame care alăptează - pentru o senzație naturală, ca la sânul mamei - cu Ventil Anti-Colici 
  • 2 x Discuri de etanșare din silicon, 1 x Inel de înșurubare, 2 x Discuri ultra-absorbante pentru sân

Set pentru alăptare Nature Sense NUK, pentru extragerea și depozitarea laptelui matern

Setul pentru alăptare Nature Sense NUK 

De îndată ce ții bebelușul în brațe, pentru prima dată, o să fii fermecată. O legatură specială se creează între tine și copil, mai ales atunci când alăptezi. Cu toate acestea, ai nevoie și de o pauză, ai alte sarcini de zi cu zi sau chiar te afli într-un loc unde nu poți alăpta. Cu setul pentru alăptare Nature Sense NUK, poți beneficia de flexibilitate și de libertate, în timpul perioadei de alăptare. Setul include o pompă manuală pentru sân Jolie NUK și biberoane Nature Sense NUK astfel încât să poți extrage și depozita laptele matern. 

Extragere delicată - cu pompa manuală Jolie NUK 

Cu pompa manuală Jolie NUK, extragerea laptelui matern este ușoară, delicată și eficientă. Pentru a extrage laptele, pur și simplu, împinge maneta pompei în jos - proiectată ergonomic și ușor de manevrat. Această manetă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a regla puterea de extragere. Perna moale pentru sân ajută la extragere: aceasta stimulează fluxul de lapte și, în același timp, oferă o senzație plăcută la atingere.

O combinație perfectă: Pompa manuală pentru sân Jolie NUK și biberoanele Nature Sense NUK

În setul pentru alăptare Nature Sense NUK, pompa manuală pentru sân NUK și biberoanele Nature Sense NUK creează combinația perfectă. Cu ajutorul adaptorului practic pentru pompa de sân, laptele poate fi extras direct în recipient, deci nu este nevoie să îl transferi în alt recipient. Discul practic de etanșare cu silicon împiedică scurgerea lichidului și asigură transportarea sau păstrarea în siguranță. Piureul făcut în casă poate fi, de asemenea, păstrat în acest recipient. Alimentele lichide pentru bebeluși se păstrează în frigider pentru câteva zile. Înghețarea este, de asemenea, posibilă și menține laptele proaspăt timp de până la șase luni. În plus, Pompa Manuală pentru Sân Jolie NUK poate fi utilizată și cu biberoanele First Choice+ NUK.

Biberonul Nature Sense NUK: sentimentul familiar pe care îl iubește copilul tău 

Mămico, tu ești cea mai bună! Ești de neînlocuit pentru copilul tău. Biberonul Nature Sense de la NUK îi oferă celui mic senzația de hrănire ca la sânul mamei. Asta ne "transmit" 92% dintre copii*, nu prin cuvinte, însă acceptând Nature Sense NUK fără probleme și putând să treacă ușor de la biberon la alăptare și invers. Un ajutor indispensabil pentru mamele care au nevoie de o pauză, pentru tații care doresc să își hrănească copiii și pentru perioada de înțărcare.

Această senzație unică este datorată faptului că tetina este realizată după modelul mamelonului unei mame. Până la ultimul detaliu. Tetina Nature Sense NUK are mai multe orificii mici - precum canalele de lapte din sânul mamei. Acest lucru asigură un flux optim, chiar și mai natural. Forma tetinei se aseamănă cu mamelonul unei mare care alăptează. Se adaptează flexibil la limba și palatul gurii copilului ce se hrănește. Materialul folosit este moale, oferind o senzație familiară buzelor copilului.

*Studiu de Piață Independent, Germania 2016 

Tetina potrivită pentru fiecare copil 

Tetina este disponibilă în trei variante cu număr diferit de orificii de băut (S, M and L). În funcție de forța bebelușului de a bea, aceste orificii diferă pentru un flux optim de hrănire. 

---

Setul NUK este conform cu Standardul European de Siguranță EN 1400 și EN 14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare.