It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Pompa electrică pentru sân Nature Sense NUK

  • Pompă electrică pentru sân cu pernă moale din silicon și apărătoare ergonomică pentru sân - pentru extragerea ușoară a laptelui materrn
  • 16 programe individuale pentru reglarea puterii și a ritmului de extragere, funcție de memorare a programelor preferate și display LCD smart
  • Funcționează pe bază de baterii, adaptor de alimentare sau acumulator extern, cu o putere maximă de extragere de 330 mbar
  • Include: recipient pentru laptele matern Nature Sense NUK, tetină, inel de înșurubare, disc de sigilare, capac de protecție și curea pentru transport
  • Poate fi folosită în combinație cu toate biberoanele și tetinele Nature Sense NUK

Pompa electrică pentru sân Nature Sense NUK cu baterii și ecran LCD, include și un recipient pentru laptele matern Nature Sense NUK (150 ml).

Laptele matern este cel mai bun aliment pe care bebelușul îl poate consuma în primele sale 6 luni de viață. Dacă alăptarea este întreruptă temporar sau imposibil de realizat, dar totuși mama dorește să îi ofere copilului valorosul lapte matern, pompa electrică Nature Sense NUK vine în ajutorul ei și sprijină, într-un mod plăcut, viața de zi cu zi, atât a mamei, cât și a bebelușului.

Flexibilitate și eficiență

Pentru a răspunde nevoilor individuale ale noilor mame, extragerea laptelui matern cu ajutorul unei pompe de sân ar trebui să se poată realiza cât mai flexibil și mai eficient posibil.

Pompa electrică pentru sân Nature Sense NUK facilitează un flux de lapte optim și consideră individualitatea fiecărei mame.

Cele 16 setări diferite asigură acest lucru și servesc, totodată, la reglarea ritmului și a puterii pompei.

Toate cele 4 ritmuri de extragere și 4 puteri de aspirație pot fi combinate în orice mod, iar cu ajutorul funcției practice de memorare, mama poate salva programul preferat și îl  poate accesa rapid, de fiecare dată când dorește. Perna moale din silicon și apărătoarea ergonomică ajută, de asemenea, la o potrivire confortabilă și individualizată pe sân, și, astfel, asigură și mai mult confort în timpul pompării.

Control și individualitate

Pompa electrică pentru sân Nature Sense NUK este prevăzută cu un ecran LCD inovator, cu ajutorul căruia mama poate verifica constant procesul de extragere a laptelui, durata sau nivelul de încărcare al bateriei. Ecranul se adaptează, în mod automat, la luminozitatea mediului pentru o utilizare mai ușoară, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul noptii.

În același timp, ecranul LCD este foarte ușor de utilizat datorită butoanelor “soft-touch”. Pompa electrica este ideală și în călătorii, bateria reîncărcabilă integrată rezistând suficient timp pentru a extrage lapte timp de 3 sesiuni a câte 30 minute fiecare.

Dacă bateria este goală, pompa electrică poate fi folosită împreună cu adaptorul inclus sau cu un acumulator extern. În plus, cureaua practică pentru transport oferă și mai multă mobilitate, pompa fiind astfel foarte ușor de transportat.

Pompa electrica pentru sân Nature Sense NUK poate fi combinată cu recipientul pentru lapte matern Nature Sense NUK (inclus în pachet) și cu biberoanele si tetinele Nature Sense NUK. Caracteristica deosebită a acestui biberon constă în micile găuri din tetină, realizate dupa anatomia reala a sânului mamei care alăptează, ajutând bebelușul să se bucure de o experiență familiară și, mai mult, de un flux de lapte mai natural atunci când este hrănit cu biberonul.