It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Biberon Nature Sense NUK, din sticlă - 120 ml, 240 ml

  • Orificiile fine, modelate după canalele de lapte din sânul mamei, oferă un flux lin, optim și natural
  • Vârful flexibil și extra-moale al tetinei este asemănător cu mamelonul mamei
  • Ventilul anti-colici previne înghițirea aerului
  • Biberon fabricat din sticlă borosilicată, fără BPA
  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-6 luni, S (3 orificii fine pentru lapte matern, ceai, apă), volum 120 ml
  • Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-18 luni, M (6 orificii fine pentru formule de lapte), volum 240 ml
  • 0 - 6 m

Nu o putem înlocui pe Mama Natură, însă putem să-i urmăm exemplul. Noi, cei de la NUK, am vrut să ne apropiem din ce în ce mai mult de natură și astfel, am dezvoltat noua gamă de biberoane Nature Sense NUK.

De ce este special acest biberon? Tetina are multe orificii mici care sunt modelate după canalele din sânul mamei ce alăptează și permite bebelușului să se bucure de un flux natural și de o senzație familiară atunci când este hrănit.

Exact acest lucru este deosebit de important pentru noi – senzația naturală atunci când bebelușul este hrănit cu biberonul, fiind ușor să treci de la alăptare la hrănirea cu biberonul.

Tetina biberonului Nature Sense NUK - realizată după canalele din sânul mamei

Tetina biberonului Nature Sense NUK nu a fost niciodată atât de asemănătoare mamelonului mamei. Am creat acest biberon, în special, pentru mamele care nu pot alăpta, care vor să combine alăptarea cu hrănirea cu biberonul sau pentru cele care vor să-și obișnuiască bebelușii să bea cu biberonul. Lateralele largi, flexibile, îi pemit bebelușului să se bucure de o senzație naturală atunci când este hrănit, în timp ce ventilul inovator anti-colici face posibilă hrănirea bebelușului, ca și cum ar fi alăptat, fără pauză, ceea ce ajută la prevenirea înghițirii aerului.

Vârful extra-moale al tetinei este foarte flexibil și se adaptează în gura bebelușului într-un mod similar cu mamelonul. Astfel, Nature Sense NUK îi oferă bebelușului o senzație familiară atunci când este hrănit. Inovativul biberon de la NUK îți oferă încă un beneficiu. Acum, chiar și tatăl poate să se trezească în timpul noptii, să-și hrănească copilul, astfel oferindu-ți câteva ore de somn în plus.

Ce oferă biberonul Nature Sense NUK?

Nu suntem singurii care consideră biberonul Nature Sense NUK cel mai bun dintre toate biberoanele NUK. Rezultatele testelor făcute recent sunt clar în favoarea acestui biberon. 92% dintre bebeluși acceptă această tetină, 99% dintre mame ar recomanda acest biberon și altor mame și 98% dintre moașele și pediatri confirmă senzația asemănătoare ca cea de la sânul mamei.

Însă, ce ar putea face această tetină recomandată de mame, moașe și pediatri, fără sticla perfectă? Biberonul Nature Sense NUK este fabricat din sticlă borosilicată de calitate superioară, fără BPA. Gâtul extra-larg al biberonului permite umplerea și curățarea foarte ușoară. Capacul protector închide toate orificiile mici astfel încât biberonul se dovedește a fi cel mai bun partener atunci când vreți să ieșiți afară.

Biberonul practic și tetina fac echipă perfectă pentru ca tu și bebelușul tău să aveți tot ceea ce va doriți. 

*Studiu de Piață Independent, Germania 2016

 ---

Biberoanele NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru utilizare viitoare.