It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NOU! Biberon Learner Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii - 150 ml

  • Ciocul din silicon, extra-larg și moale, asigură o senzație naturală de hrănire, încă de la început
  • Indicator de control al temperaturii integrat ce își schimbă culoarea dacă lichidul din interior este prea fierbinte. În acest caz, culoarea albastră a indicatorului devine albă.
  • Valvă inovativă anti-colici ce permite hrănirea neîntreruptă, precum este hrănirea la sânul mamei și, în plus, previne înghițirea aerului
  • Cu mânere ergonomice, moi, pentru o apucare ușoară 
  • Biberon realizat din polipropilenă de calitate superioară (PP), 150 ml, fără BPA 
  • 6 - 18 m

Biberon Learner Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii, cu cioc extra-larg și moale, anti-curgere, 6-18 luni, 150 ml, fără BPA, 1 bucată

Biberon Learner Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii 

Sună interesant! Când lucrurile scapă de sub control, o măsură aditională de siguranță este binevenită. Când bebelușul devine copil mic, Biberonul Learner Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii face tranziția mai ușoară către etapa în care acesta va bea fără ajutor.

Biberonul Learner Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii indică, la o scurtă privire, când este atinsă temperatura optimă de băut și te asigură că lichidul nu este prea fierbinte. Dacă este prea fierbinte, indicatorul albastru devine alb. În mod ideal, lichidul ar trebui să aibă temperatura corpului (37 °C = albastru deschis).

Important: Controlul Temperaturii de la NUK reprezintă o metodă adițională de verificare. de aceea, te rugăm să verifici, din nou, temperatura, înainte de a-l hrăni pe copil.

Biberon Learner Nature Sense NUK: pentru o tranziție ușoară către băutul din cană 

Biberonul Learner Nature Sense NUK este realizat din polipropilenă de calitate superioară, fără BPA și este rezistent. Datorită mânerelor ergonomice, moi, poate fi ușor apucat de către cel mic. Baza anti-alunecare asigură stabilitate.  Ciocul de băut din silicon are o suprafață extra-largă și moale și valva anti-colici permite un flux de curgere neîntrerupt, exact ca în cazul laptelui matern. Înghițirea aerului poate provoca apariția colicilor. Ciocul Nature Sense NUK este fără BPA și este anti-curgere.

Biberonul Learner Nature Sense NUK poate fi folosit cu toate articolele din gama Nature Sense NUK.

----

Biberoanele Learner NUK respectă Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT pentru o utilizare viitoare. Biberoanele și tetinele NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.