It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

NOU! Set Perfect Start Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii

  • 4 x Biberoane Nature Sense NUK din polipropilenă, cu Controlul Temperaturii, 2 x 150 ml, vârsta 0-6 luni (Tetină S pentru ceai și lapte matern), 2x 260 ml, vârsta 6-18 luni (Tetină M pentru formule de lapte), fără BPA
  • 2 x Tetine din silicon Nature Sense NUK, vârsta 0-6 luni, (M pentru formule de lapte), cu Sistem de Ventilare  a Aerului Anti-colici și vârf extra-moale cu multe orificii mici
  • 1 x Perie Twist NUK, cu cap flexibil, pentru o curățare eficientă a biberoanelor
  • 1 x Suzetă din silicon Genius “My First NUK”, vârsta 0-6 luni, potrivită pentru maxilar și pentru palatul gurii, extrem de moale și flexibilă, cu o cutie transparentă de depozitare pentru suzetă
  • Cutie cadou NUK
  • 0 - 6 m

Set Perfect Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii, cu tetină din silicon asemănătoare mamelonului mamei, pentru un start relaxat, fără BPA 

Biberonul Nature Sense NUK: sentimentul familiar pe care îl iubește copilul tău 

Mămico, tu ești cea mai bună! Ești de neînlocuit pentru copilul tău. Biberonul Nature Sense de la NUK îi oferă celui mic senzația de hrănire ca la sânul mamei. Asta ne "transmit" 92% dintre copii*, nu prin cuvinte, însă acceptând Nature Sense NUK fără probleme și putând să treacă ușor de la biberon la alăptare și invers. Un ajutor indispensabil pentru mamele care au nevoie de o pauză, pentru tații care doresc să își hrănească copiii și pentru perioada de înțărcare.

Această senzație unică este datorată faptului că tetina este realizată după modelul mamelonului unei mame. Până la ultimul detaliu. Tetina Nature Sense NUK are mai multe orificii mici - precum canalele de lapte din sânul mamei. Acest lucru asigură un flux optim, chiar și mai natural. Forma tetinei se aseamănă cu mamelonul unei mare care alăptează. Se adaptează flexibil la limba și palatul gurii copilului ce se hrănește. Materialul folosit este moale, oferind o senzație familiară buzelor copilului.

*Studiu de Piață Independent, Germania 2016 

Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii 

Sună interesant! Când lucrurile se complică, un mic ajutor adițional este binevenit. Biberoanele Nature Sense NUK cu Controlul Temperaturii indică la o simplă privire când este atinsă temperatura optimă de băut pentru lichidul din interior. Prin Controlul Temperaturii, scala biberonului își schimbă culoarea în funcție de temperatura conținutului. Dacă hrana este prea fierbinte, culoarea albastră a scalei devine albă.

Important: Controlul Temperaturii de la NUK reprezintă o metodă adițională de verificare. De aceea, te rugăm să verifici, din nou, temperatura, manual înainte de a-l hrăni pe copil. Pentru verificare, poți turna câteva picături de lichid pe încheietura mâinii.

Tetina potrivită pentru fiecare copil 

Tetina este disponibilă în trei variante cu număr diferit de orificii de băut (S, M and L). În funcție de forța bebelușului de a bea, aceste orificii diferă pentru un flux optim de hrănire. 

Suzeta Genius NUK, din silicon: My First NUK

Când vine vorba de suzete, optăm pentru o experiență cât mai apropiată de natură. Suzeta Genius NUK, din silicon, ce se găsește în set, are Forma NUK potrivită pentru maxilar, după modelul mamelonului unei mame când alăptează și reduce riscul apariției problemelor dentare. Vârful extra-moale al tetinei este foarte flexibil și gâtul subțire oferă copilului o senzație familiară și naturală.

Setul Perfect Start Nature Sense NUK include și Cutie Suzetă NUK, care oferă siguranța că suzeta preferata a bebelușului este întotdeauna curată și gata de folosire.

Setul NUK este conform cu Standardul European de Siguranță EN 1400 și EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare.