NUK Nature Sense Perfect Start Set

  • 4 biberoane NUK Nature Sense din polipropilena, 2x 150 ml, varsta 0-6 luni (Tetina S pentru ceai si lapte matern), 2x 260 ml, varsta 6-18 luni (Tetina M pentru formule de lapte), fara BPA
  • 2 tetine din silicon NUK Nature Sense, varsta 0-6 luni, (M pentru formule de lapte), cu sistem de ventilare anticolici si varf extramoale cu multe orificii mici
  • NUK perie Twist, cu cap flexibil, pentru o curatare eficienta a biberoanelor
  • 1 suzeta din silicon NUK Genius “My First NUK”, varsta 0-6 luni, potrivita pentru maxilar si palatul gurii, extrem de moale si flexibila, cu capac transparent pentru suzeta
  • Cutie cadou NUK
  • 0-6 m
 

Set NUK Nature Sense Perfect Start, 4 x biberoane NUK Nature Sense, 2 x suzete din silicon, 1 x perie de curatare; 1 x suzeta Genius din silicon 

Pachetul de ingrijire complet, cu biberon si suzeta inspirata de Mama Natura 

Cand vine vorba de inovatia noilor produse, noi, cei de la NUK ne lasam intotdeauna inspirati de Mama Natura! Si tocmai am dovedit acest lucru prin crearea biberonului NUK Nature Sense cu tetina din silicon, care este similara cu mamelonul mamei si ofera bebelusului o senzatie familiara si un flux natural atunci cand este hranit. Ceea ce ne bucura este faptul ca, datorita senzatiei naturale pe care aceasta o ofera bebelusului, poti combina usor alaptarea la san cu hranirea cu biberonul. Cu setul NUK Nature Sense Perfect Start beneficiezi atat tu, cat si bebelusul tau de un pachet de ingrijire complet – pentru un inceput relaxat in noua viata. Pe langa cele doua biberoane de 150ml, doua biberoane de 260ml, 2 suzete suplimentare NUK Nature Sense, setul contine si o perie Twist pentru curatarea biberoanelor si o suzeta din silicon NUK Genius “My First NUK” cu capac practic.

Biberonul NUK Nature Sense: cel mai bun biberon NUK in set

O dieta sanatoasa si fara griji este foarte importanta pentru un inceput relaxat in noua viata. Cu setul NUK Nature Sense Perfect Start sunteti perfect echipati pentru acest inceput important. Biberoanul NUK Nature Sense este fabricat din polipropilena de inalta calitate, rezistent si fara BPA. Datorita gatului extralarg al biberonului, acesta poate fi umplut si curatat foarte usor. Capacul protector inchide toate orificiile mici, astfel incat biberonul se dovedeste a fi cel mai bun companion atunci cand sunteti afara.

In combinatie cu tetina NUK Nature Sense, aceste biberoane reprezinta solutia ideala pentru o hranire a bebelusului cat mai asemanatoare cu alaptarea la san.

Tetina NUK Nature Sense – mai aproape de natura ca oricand

Indiferent ca vrei sa hranesti copilul cu biberonul sau vrei sa intrerupi perioada de alaptare – multor copii le este greu sa se obisnuiasca sa bea cu biberonul. Tetina NUK Nature Sense este acolo pentru a te sprijini si a le oferi bebelusilor o senzatie naturala, ca si cum ar fi alaptati la san. Zona extramoale are multe orificii mici, asigurand astfel un flux natural si calm atunci cand bebelusul suge. Lateralele largi si flexibile ii pemit copilului sa se bucure de o senzatie naturala atunci cand este hranit, in timp ce ventilul inovator anticolici face posibila hranirea bebelusului ca si cum ar fi alaptat la san, fara pauza, ceea ce ajuta la prevenirea inghitirii aerului.

Peria NUK Twist – pentru o curatare eficienta a biberoanelor

Pentru a simplifica curatarea biberoanelor, Setul NUK Nature Sense Perfect Start include peria NUK Twist, ceea ce face curatarea biberoanelor simpla si eficienta. Capul flexibil permite o curatare deosebit de meticuloasa. Chiar si reziduurile greu de indepartat sunt curatate cu usurinta. Cu periuta suplimentara incorporata in maner, poti sa cureti nu doar biberoanele, ci si tetinele.

Suzeta din silicon NUK Genius “My First NUK”

De asemenea, cand vine vorba de suzete, vrem sa cream pentru bebelus o senzatie naturala atunci cand suge. Suzeta din silicon NUK Genius inclusa in set este modelata dupa mamelonul mamei atunci cand alapteaza si reduce riscul aparitiei problemelor dentare si maxilare. Varful plat asigura o miscare naturala atunci cand copilul suge.

In set este inclus si un capac pentru suzeta care te asigura ca suzeta preferata a bebelusului este intotdeauna curata si gata de folosire.

Set NUK Nature Sense Perfect Start – pachetul de ingrijire complet pentru un inceput deosebit de relaxant si natural in noua viata!