It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Cioc de băut Nature Sense NUK

  • Pentru o tranziție ușoară de la alăptare la hrănire independentă
  • Ciocul din silicon, extra-larg și moale, asigură o senzație naturală de hrănire, încă de la început
  • Valva inovativă anti-colici permite hrănirea neîntreruptă, precum este hrănirea la sânul mamei și previne înghițirea aerului
  • Poate fi combinat cu Biberoanele Learner Nature Sense NUK și cu toate biberoanele din gama Nature Sense NUK, pentru copiii între 6-18 luni, fără BPA
  • 6 - 18 m

Cioc de băut Nature Sense NUK, extra-larg și moale, anti-curgere, 6-18 luni, 2 bucăți 

Recomandat de mame*: Pentru o tranziție ușoară de la alăptare la hrănirea independentă 

Bebelușul tău devine un copil mic - acum, explorează împrejurimile și își dezvoltă abilități noi. Pentru a face tranziția ușoară de la alăptare la hrănirea independentă, NUK a creat Ciocul de băut Nature Sense, cu o suprafață extra-largă și moale (cu 20% mai largă decât ciocurile convenționale de băut), oferă o senzație naturală și familiară, asemanătoare cu cea de la sânul mamei.

*Studiu de Piață Independent, 125 mame, Germania (Nukleon, 2018)

Este mai ușor să învețe să bea singur - cu Ciocul de băut Nature Sense NUK

Ciocul de băut Nature Sense NUK poate fi combinat cu Biberonul Learner Nature Sense NUK și este potrivit pentru bebelușii ce au fost alăptați și acum sunt încurajați să bea singuri, fără a pierde senzația familiară a alăptării. În plus față de suprafața extra-largă și moale, valva anti-colici permite un flux de curgere neîntrerupt, exact ca în cazul alăptării. Înghițirea aerului poate provoca apariția colicilor. Ciocul de băut Nature Sense NUK este fără BPA și este anti-curgere.

Cea mai bună pereche: Biberonul Learner Nature Sense NUK și Ciocul de băut Nature Sense NUK

Biberonul Learner Nature Sense NUK este realizat din polipropilenă de calitate superioară, este fără BPA și este rezistent. Datorită mânerelor ergonomice, moi, poate fi ușor apucat de către cel mic. Baza anti-alunecare asigură stabilitate. 

Combinația dintre Ciocul de băut Nature Sense și Biberonul Learner Nature Sernse este ideală - pentru o tranziție ușoară de la alăptare la hrănirea independentă.

---

Ciocurile NUK sunt conforme cu Standardul European de Siguranță EN14350.

Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile din interior. Vă rugăm să păstrați informațiile despre produs și articol / nr. LOT nr. pentru o viitoare utilizare. Ciocurile NUK sunt compatibile numai cu articolele din gama corespunzătoare.