It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Tetina Nature Sense NUK

  • Multe orificii fine, realizate dupa canalele din sânul mamei, care oferă un flux optim, fin și natural
  • Laterale largi, flexibile și vârf extra-moale, similar cu mamelonul mamei
  • Ventil inovativ anti-colici, care ajută la prevenirea înghițirii aerului în timpul hrănirii
  • Mărimea S - 3 orificii subțiri pentru lapte matern, apă, ceai; vârsta: 0-6 luni
  • Mărimea M  - 6 orificii subțiri pentru formule de lapte; vârsta: 6-18 luni
  • Mărimea L - 9 orificii pentru lichide dense; vârsta: 6-18 luni
  • Se potrivește cu toate biberoanele Nature Sense NUK, fără BPA
  • till 18 m

Tetina Nature Sense NUK, tetina din silicon similară cu mamelonul mamei, fără BPA, 2 per pachet

Tetina Nature Sense NUK

În special, în primele luni de viață, le acordăm bebelușilor o atenție specială. Hrănirea este un aspect important în această perioadă, iar trecerea de la hrănirea la sân la hrănirea cu biberonul, poate fi o provocare pentru mame. Pentru a te susține, în această perioadă, ne-am lăsat inspirați de natură și am dezvoltat tetina care este mai aproape de natură ca oricând: tetina Nature Sense NUK! O inovație cu multe orificii subțiri în loc de un singur orificiu, astfel oferindu-i bebelușului tău un flux natural. În acest fel, micuțul tău se va simți în siguranță și va accepta biberonul mult mai ușor.

Inspirata de natură: acestul lucru o face să fie specială

Indiferent că vrei să suplimentezi hrana bebelușului sau nu mai vrei sau nu mai poți să-l alăptezi – multor bebeluși le este greu să se obișnuiască cu biberonul. 

Datorită orificiilor subțiri care sunt similare cu canalele din sânul mamei, tetina Nature Sense NUK asigură un flux natural și constant. Tetina are laterale extra-largi și flexibile, oferindu-i bebelușului o senzație familiară. Ventilul inovativ anti-colici face posibilă hrănirea fără pauze, ca în cazul hrănirii la sânul mamei și previne înghițirea aerului. De asemenea, vârful tetinei este flexibil și se adaptează în gura bebelușului într-un mod similar mamelonului.

Astfel, hrănirea cu biberonul cu tetina Nature Sense NUK oferă plăcere, nu doar bebelușului, ci și ție. De fapt, întreaga familie poate profita de funcționalitatea acestui produs. Apropierea pe care o mamă o simte atunci când își alăpteaza micuțul, o poate simți acum și altcineva. Cu tetina Nature Sense NUK, tatăl, frații și surorile, bunicii sau chiar prietenii pot să trăiască acest sentiment de apropiere atunci când hrănesc bebelușul cu biberonul, timp în care mama poate să-și ia o pauză de relaxare.

Combinația perfectă: Tetina și biberonul Nature Sense NUK

Tetina Nature Sense, recomandată de mame, moașe și pediatri, este disponibilă în 3 dimensiuni diferite în funcție de orificii (S, M, și L) – potrivite atât pentru lapte matern, cât și pentru lichide dense. Odată cu creșterea copilului, trebuie să schimbi și tetina. Tot ce trebuie să faci este să alegi o tetină potrivită. Tetina Nature Sense NUK și biberonul Nature Sense NUK fac o echipa de neînvins. Cu ajutorul naturii și cu inspirația noastră, hrănirea cu biberonul a devenit mai simplă ca niciodată.