It seems you are using an unsupported browser. Please update your browser to Chrome or Firefox for the complete NUK website experience.

Biberon New Classic NUK, 150 ml

  • Combinate pentru prima dată: formă clasică, îngustă și gât larg
  • Biberon ușor de manevrat: economisește spațiu de depozitare, se potrivește în toate încălzitoarele pentru biberoane NUK
  • Include tetină din silicon sau din latex First Choice Plus, dimensiune 0-6 luni, S (pentru ceai sau lapte matern)
  • Datorită gâtului larg, biberonul poate fi umplut și curățat cu ușurință
  • Fabricat din polipropilenă (PP) de înaltă calitate, fără BPA, volum 150 ml
  • till 6 m

Biberon New Classic NUK, formă mai îngustă, 150 ml, cu tetină din silicon sau din latex First Choice Plus NUK, vârsta 0-6 luni

New Classic NUK – prima generație de biberoane de la NUK cu o formă mai îngustă și gât mai larg. Biberoanele combină beneficiile acestor caracteristici și încântă prin designul lor elegant.

Formă îngustă

Biberoanele New Classic NUK sunt ușor de manevrat, pot fi ținute ferm în mână și economisesc spațiu atunci când sunt depozitate. Încă un avantaj: se potrivesc cu toate încălzitoarele de biberoane convenționale.

Gât larg

Datorită gâtului larg, biberonul poate fi folosit cu tetina First Choice+ NUK. De asemenea, poate fi umplut și curățat cu ușurință.

Tetina First Choice+ NUK - cea mai naturală tetină pentru bebelușul tău

Tetina First Choice+ NUK îi permite bebelușului să bea într-un mod relaxat și natural, aproape ca și cum s-ar hrăni la sân. Tetina, care este potrivită pentru maxilar, are o zonă flexibilă și extra-moale, un sistem de ventilare anti-colici și este foarte bine acceptată de către bebeluși.1 

Biberoanele New Classic NUK sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, material extrem de rezistent, care poate fi ținut și în congelator.

New Classic NUK – formă îngustă cu cea mai naturală tetină pentru bebelușul tău.

 
1Studiu științific: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10: 6. 

Pentru mai multe informații, vizitează http://nuk.com/research